Bryggverk

Brygg öl hemma med hög kvalitet med ett bryggverk 

Bland PGW:s produkter hittar du allt som du behöver för att brygga öl hemma - ölsatser för nybörjare, nybörjarkit med helmaltsbryggning eller råvaror för dig som vill brygga efter recept. Vårt breda utbud innehåller allt ifrån olika sorters humle, malt, jäst och socker, samt all den utrustning som du behöver för bryggningsprocessen hemma - köp all din utrustning här för att snabbt komma igång med ditt ölbryggeri hemma! 

Brygg ditt öl enkelt och smidigt med ett bryggverk 

För dig som vill brygga öl av hög kvalitet hemma och göra det så effektivt och smidigt som möjligt så är ett bryggverk det du ska satsa på! Ett bryggverk producerar öl av hög kvalitet och automatiserar bryggprocessen, vilket betyder att du inte behöver lägga ner lika mycket tid och möda på bryggprocessen. Bland PGW:s produkter hittar du bryggverk från välkända märken så som The Grainfather, Bulldog Brews och Speidel Braumeister. Bland dessa så är bryggverken från Bulldog de absolut billigaste, men det betyder verkligen inte att det blir sämre kvalitet på ölet för det! Sedan har vi The Grainfather som är ett välkänt märke från Nya Zeeland, som verkligen automatiserar hela bryggprocessen när man till och med kan styra hela processen smidigt och enkelt med en kontroll - snacka om att inte behöva göra särskilt mycket och ändå få mycket gjort samtidigt! Sedan har vi Braumeister som i prisklass är den allra bästa. Detta bryggverk är av tysk kvalité i rostfritt stål och är mycket enkel att använda, och som mäskar och kokar i samma kärl.

Ett bryggverk kommer att göra hela bryggningsprocessen smidigare och enklare, och är det perfekta redskapet att ha för hemmabryggaren! 

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Grainfather (49)
 2. Bulldog Brews (4)
 3. Speidel Braumeister (22)
 4. Brew Monk (2)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 17

 1. 1
 2. 2
 • Grainfather Dual Valve Tap Seals SET (O-ringar)
  Nedsatt pris!

  Grainfather Dual Valve Tap Seals SET (O-ringar)

  Reservdelssats till Dual Valve Tap för Grainfather konisk jästank. Komplett uppsättning o-ringar. Material: silikon
  67 kr
 • Grainfather Bryggverk 70 L
  Nedsatt pris!

  Grainfather Bryggverk 70 L

  Grainfather G70 är den nya och utvecklade samt betydligt större versionen av bryggverket Grainfather Connect. Optimalt bryggverk för hemmabryggaren.
  17 999 kr
 • Grainfather Storage Bag
  Nedsatt pris!

  Grainfather Storage Bag

  Förvara ditt bryggverk med stil, och skydda det mot damm och smuts.
  259 kr
 • BrewMonk 30L
  Nedsatt pris!

  BrewMonk 30L

  Brew Monk består av den heliga treenigheten; Mäskning, Filtrering och Kokning. Allt i ett och samma kärl! Den nya matta finnishen ger dessutom en stilsäker och modern design. Brew Monk är en automatisk allt i ett bryggverk tillverkad i rotfritt stål med en kapacitet för att enkelt kunna brygga upp till 30 liter vört. Du kontrollerar och övervakar hela processen via den programerbara kontrollen med digital displat. Tack vara den integrerade maltpipan behöver du inte längre en separat tank för filtrering.  Med hela 2500 watts effekt, vilket är 25% högre än liknande bryggverk på marknaden, så får du fort upp din vört till kokning.  Kapacitet: 30 liter (total volym = 40 liter) Storlek: Höjd x Bredd = 57.5 x 35.0 cm Tillverkad i Stainless steel AISI 304 Från 100 till 2,500 W, med 100 W steg Justerbar maltpipa och skärm SST maltpipan håller upp till 8 kg, med SST skärm och avtagbara handtag för lyft.  Maltpipan kan enkelt lyftas bort med endast två steg. Detta reducerar risken för oxidering. Integrerad, transparent pipa med litergradering för att kontrollera volymen. Integrerad magnetisk pump. Programerbar kontroll med digital displat.  Programmerbar i upp till 9 bryggsteg och 9 humletillförsel. Alarm/påminnelsefunktion. Minne för att spara upp till 9 recept. Temperatur mellan: 25 – 100°C. clear LCD screen Robust bazookafilter i rostfritt stål. Enkel att montera och rengöra. Avtagbar SST ball valve ½” med munstycke. Glaslock för att enkelt kunna övervaka mäskningsprocessen.  220V, 50Hz 3 års garanti Instruktioner på 11 språk
  4 299 kr
 • BrewMonk 45L
  Nedsatt pris!

  BrewMonk 45L

  En ny Brew Monk har tillkommit i klosterordningen. Hängiven till att mäska, filtrera och koka i ett och samma kärl. Den nya matta finnishen ger dessutom en stilsäker och modern design. Brew Monk är en automatisk allt i ett bryggverk tillverkad i rotfritt stål med en kapacitet för att enkelt kunna brygga upp till 30 liter vört. Du kontrollerar och övervakar hela processen via den programerbara kontrollen med digital displat. Tack vara den integrerade maltpipan behöver du inte längre en separat tank för filtrering.  Med hela 3000 watts effekt, vilket är 25% högre än liknande bryggverk på marknaden, så får du fort upp din vört till kokning.  Kapacitet: 45 liter (total volym = 52 liter) Storlek: Höjd x Bredd = 69 x 35 cm. Tillverkad i Stainless steel AISI 304 Från 100 till 3000 W, med 100 W steg Justerbar maltpipa och skärm SST maltpipan håller upp till 12 kg, med SST skärm och avtagbara handtag för lyft.  Maltpipan kan enkelt lyftas bort med endast två steg. Detta reducerar risken för oxidering. Integrerad, transparent pipa med litergradering för att kontrollera volymen. Integrerad magnetisk pump. Programerbar kontroll med digital displat.  Programmerbar i upp till 9 bryggsteg och 9 humletillförsel. Alarm/påminnelsefunktion. Minne för att spara upp till 9 recept. Temperatur mellan: 25 – 100°C. clear LCD screen Robust bazookafilter i rostfritt stål. Enkel att montera och rengöra. Avtagbar SST ball valve ½” med munstycke. Glaslock för att enkelt kunna övervaka mäskningsprocessen.  220V, 50Hz 3 års garanti Instruktioner på 11 språk
  (1)
  5 495 kr
 • Fermentegg 60 L SPEIDEL
  Nedsatt pris!

  Fermentegg 60 L Braumeister SPEIDEL

  Fermentegg 60 L SPEIDEL
  3 499 kr
 • Rostfritt Jäs- och lagringkärl 30 L Speidel
  Nedsatt pris!

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 30 L Braumeister Speidel

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 30 L Braumeister Speidel
  2 199 kr
 • Rostfritt Jäs- och lagringkärl 60 L Speidel
  Nedsatt pris!

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 60 L Braumeister Speidel

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 60 L Braumeister Speidel
  (1)
  2 599 kr
 • Braumeister 10 L
  Nedsatt pris!

  Braumeister 10 L

  Nu kan alla brygga öl med Braumeister 10 L Den nya 10 liters Braumeister är här och formatet är så behändigt att du kan använd detta microbryggeri i den minsta köket. När du väl har upptäckt Braumeisters effektivitet så finns det en risk för att du alltid har den ståendes framme på bänken. Det helautomatiska kontrollsystemet med färdiga förinställningar eller dina egna recept. Tid och temperatur är exakta genom hela bryggprocessen. Till skillnad från andra bryggverk så behöver inte Braumester röras runt i tack vare den patenterade maltpipstekniken så cirkulerar vörten försiktigt. Ingenting kan brännas vid eller behöver passas under bryggprocessen.
  (1)
  13 449 kr
 •   Bulldog Master Brewer
  Nedsatt pris!

  Bulldog Master Brewer

  Bulldog Brewer har evolverats till Bulldog Master Brewer. Det är en helt och hållet omarbetad maskin men många avancerade funktioner och förbättringar. Med ett eget bryggverk kan du ha ditt egna lilla microbryggeri i ditt eget hem och skapa en mängd intressanta öltyper från Humle, malt, vatten och såklart jäst. </br>Det finns flera olika sorters bryggerk på marknaden idag men Bulldog är en högkvalitativ lågpris variant där deras utvecklare har jobbat hårt för att skapa ett bryggverk som innehar alla de funktioner du önskar och några till. </br>Börja med krossad malt, mäska, laka, koka och kyl, allt i en och samma högkvalitativa stålkropp. Ta full kontroll över din bryggning! </br></br></br> Mäskning</br>Bulldog Master Brewer kommer med en avancerad automatisk tid och temperaturkontroll. Välj enkelt din mäsktemperatur och vila i upp till nio olika steg på displayen och luta dig tillbaka när ditt bryggverk ordnar upp mäskningen samtidigt som pumpen långsamt ser till att vörten cirkulerar. Det stänger själv av sig under viloperioden så inte ens det behöver du komma ihåg att göra själv. </br></br></br> Avsilning</br> Efter mäskning så är det dags att sila maltbädden. Lyft enkelt upp den inre maltkorgen och fixera den i upphöjd position för att låta maltbädden rinna av.  </br></br></br> Lakning</br> Värm upp tillräcklig mängd vatten (Förslagsvis med Bulldog Water Sparger) och häll den långsamt över maltbädden. Med Bulldog Water Sparger så använder den pumpen för att pumpa över vattnet så att du slipper placera den högre än ditt bryggverk. </br> </br></br></br> Koka </br> Ta bort din maltkorg och använd din Bulldog Hop Spider eller liknande och tillsätt din humle enligt recept. Ditt bryggverk kommer att säga till när du ska göra något. Du kan också använda en humlepåse men eftersom den inte släpper igenom humlen lika bra så kan du behöva använda en större mängd humle.</br> Var försiktig kring ditt kok, tänk på att kokande vört är VÄLDIGT hett! </br></br></br> Kylning </br> Nu är det äntligen dags för kylning och det gör du enkelt genom att koppla på din kylspiral till en kallvattentapp för att snabbt kyla ner din vört till lämplig jästemperatur. Häll över din vört till ditt jäskärl, häll på jäst och det är allt! 
  5 699 kr
 • Bulldog Sparger Vattenvärmare
  Nedsatt pris!

  Bulldog Sparger Vattenvärmare

  Sparge Water Heater är en vattenvärmare för 18 liter vatten. Den eliminerar problemet med att hetta upp stora volymer vatten under mäskningen. Bulldogg Sparger kopplas enkelt ihop med ditt bryggverk från Bulldogg. Flytta enkelt pumpen och pumpa över det varma vattnet. Den stora fördelen med den är såklart att du kan ha både din Vattenvärmare och Bryggverk på golvet eller på ett bord. Du behöver alltså aldrig ställa din vattenvärmare högre upp än ditt bryggverk, något du väldigt gärna slipper göra med 18 liter kokande vatten!
  1 290 kr
 • Grainfather KIT - Glycol Chiller
  Nedsatt pris!

  Grainfather KIT - Glycol Chiller

  Grainfather glykolkylare kan pumpa kylmedium till upp till fyra jästankar med individuell temperaturstyrning. Glykol ingår. Att kontrollera jästemperaturen är ett av de bästa sätten att konsekvent höja kvaliteten på ditt öl. Genom att stabilt reglera temperaturen genom hela jäsningen säkerställer du att jästen får de bästa förutsättningarna för en bra jäsning med rätt smakprofil som följd.
  8 849 kr
 • Grainfather Worth Chiller
  Nedsatt pris!

  Grainfather Worth Chiller

  Grainfather Worth Chiller
  (1)
  1 499 kr
 • Grainfather Bryggverk 25L
  Nedsatt pris!

  Grainfather Bryggverk 25 L

  Grainfather Bryggverk 25 L är en allt i ett- bryggverk för att göra öl från helmalt. Det stilrena utseendet, användarvänliga designen och inovatiova funktioner gör denna till ditt bästa hjälpmedel oavsett om du är erfaren eller nybörjare. 
  (4)
  7 740 kr
 • Grainfather Hop Spider
  Nedsatt pris!

  Grainfather Hop Spider

  Grainfather Hop Spider håller ihop din humle under koktiden. Den går att använda i valfritt kokkärl i rätt storlek och passar utmärkt i Grainfather Bryggverk.
  (1)
  499 kr
 • Grainfather Sparge Water Heather 18L
  Nedsatt pris!

  Grainfather Sparge Water Heather 18L

  Grainfather Sparge Water Heather 18L är en lakvattenvärmare med siktglas. Den är temperaturkontrollerad vilket ger en enkel bryggningsprocess som ger dig tid över till det roliga med ölbryggningen. Ta hjälp av ett proffsverktyg och brygg ölen enklare än någonsin förut. Läs mer och börja din planera din hembryggning.
  (1)
  1 279 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 17

 1. 1
 2. 2