Jäshink, 15 lit med Tappkran

I lager Vikt: 1 kg
SKU
T201
Snabb överblick
Jäshink 15 liter med Tappkran är en essentiell utrustning för varje hembryggare, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Denna praktiska och mångsidiga jäshink är särskilt utformad för att förenkla processen att brygga allt från öl och vin till cider och andra fermenterade drycker.
129 kr

Garanterad och trygg e-handel

Jäshink 15 liter med Tappkran är en essentiell utrustning för varje hembryggare, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Denna praktiska och mångsidiga jäshink är särskilt utformad för att förenkla processen att brygga allt från öl och vin till cider och andra fermenterade drycker. Med en generös kapacitet på 15 liter och en integrerad tappkran, erbjuder denna jäshink en optimal lösning för att hantera och överföra din brygd.

Skapa en korrekt jäsmiljö

Jäshinken är tillverkad av livsmedelssäker plast, vilket säkerställer att dina drycker är säkra och fria från oönskade kemikalier under hela jäsprocessen. Den robusta konstruktionen garanterar långvarig hållbarhet och motståndskraft mot slitage, vilket är avgörande för frekventa bryggningar. Dess klara och tydliga märkningar på sidan av hinken gör det enkelt att mäta och spåra volymen av din brygd.

En av de främsta fördelarna med denna jäshink är den integrerade tappkranen. Denna funktion underlättar överföringen av din brygd till flaskor eller andra behållare för sekundär jäsning eller lagring. Tappkranens design minimerar risken för kontaminering och syresättning, vilket är kritiskt för att upprätthålla kvaliteten på din dryck.

Jäshinken är också utrustad med ett tätt förslutande lock, vilket är nödvändigt för att skapa en korrekt jäsmiljö. Locket säkerställer att oönskade mikroorganismer hålls borta medan det tillåter gaser som bildas under jäsningen att släppas ut på ett kontrollerat sätt.

Bra att veta om Jäshink, 15 lit med Tappkran

Jäshink 15 liter med Tappkran är en idealisk investering för alla som vill förbättra sin hembryggning. Den är funktionell, pålitlig och användarvänlig, vilket gör den perfekt för både nybörjare och erfarna hembryggare.

  • Kapacitet: 15 liter, perfekt för små till medelstora bryggningar.
  • Material: Livsmedelssäker plast, säker och hållbar.
  • Tappkran: Integrerad för enkel överföring och minskad kontaminationsrisk.
  • Lock: Tätt förslutande för optimal jäsning.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Jäshink, 15 lit med Tappkran
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris