Jäskit med Bag in box

Rating:
93 % of 100
Slut i lager Vikt: 5 kg
SKU
TV267
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Jäskit med Bag in box är ett av kunderna uppskattat start kit av riktigt hög kvalité för den som vill börja tillverka vin hemma, med bag in box blir vin produktionen lätt och smidig. Komplett nybörjar kit till bästa pris!

 

678 kr

Garanterad och trygg e-handel

Om Jäskit med Bag-in-box

Jäskit med bag in box är ett komplett starta upp set av hög kvalité för vinmakaren som vill använda bag in box iostället för flaskor, bag in box lämpar sig till viner som inte ska lagras mer än ett år efter avslutad tillverkning.

Det specifika rengöringsmedlet säkerställer att ingen bismak fastnar i plasten. Häverten gör tappninmgen enkel och med jäsningsmätaren har ni full kontroll över jäsnings processen, vilket är grundläggande i vin produktion.

 

Varför ska jag välja Jäskit med bag in box till min vin tillverkning?

En öppnad förpackning håller cirka en månad i kylskåp vilket är avsevärt bättre än vin i flaska, hållbarheten beror på att plasten sluter sig runtom vinet och det bildas inte luft fickor som gör att vinet oxiderar.

Förpackningen är mycket praktisk att ta med på fester, visst blir det en generös och trevlig gest till värden att sträcka över en 3 liters bag in box vin!

Bag in box har en väldigt liten miljöpåverkan samt att förpackningen är lätt att hantera och riskerar inte att krossas som glas.

 

Tips för Jäskit med bag in box

Bag in box används för viner som ska konsumeras inom ett år, om vinet ska lagras en längre tid rekommenderar vi att använda flaskor.

En öppnad bag in box håller sig runt en månad i kylskåp, uppskattad tid för rött vin är 6 veckor, vitt vin upp till 4 veckor och rosé vin runt 3 veckor.

Fyll på bag in box genom att dra ut tappkranen och fylla upp plastpåsen, tryck sedan tillbaka kranen. Det färdiga vinet bör förvaras svalt.

Vill ni vara lite mer professionell i er vin produktion kan förljande artiklar vara en god investering om ni inte redan har dem hemma.

Termometer att mäta vinets temperatur är ett bra hjälpmedel eftersom jästen dör om det är för varmt, är det för kallt startar inte jäsningen som den ska. Ett mätrör att använda till en hydrometer för att enklare mäta alkoholhalten om så önskas.

 

Jäskit med bag in box innehåller

  • 2 styck jäshinkar
  • 1 jäsrör
  • 1 hävert
  • 1 jäsningsmätare
  • 1 förpackning rengöringsmedel
  • 8 styck bag in box i naturfärgg utan handtag
4.65
Rating:
93% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Jäskit med Bag in box
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris