Korkskruv elektrisk laddbar

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 967 g
SKU
B889
Snabb överblick

Med en Elektrisk korkskruv öppnar du dina vinflaskor snabbt och effektivt utan ansträngning. Denna korkskruv har en inbyggd folieskärare så att du lätt skär bord den skyddande folien från flaskan.

529 kr

Garanterad och trygg e-handel

Med en Elektrisk korkskruv öppnar du dina vinflaskor snabbt och effektivt utan ansträngning. Denna korkskruv har en inbyggd folieskärare så att du lätt skär bord den skyddande folien från flaskan som även fungerar som bas för korkskruven.

Den elektriska korkskruven är en praktisk och tidsbesparande apparat som är designad för att enkelt öppna vinflaskor med minimal ansträngning. Den är idealisk för användning hemma, på restauranger, barer och andra evenemang där du behöver öppna flera flaskor vin.
 
Med den elektriska korkskruven kan du öppna en flaska vin på bara några sekunder. Den är utrustad med en motor som snabbt och tyst drar ut korken från flaskan utan att orsaka spill eller skada korken. Den är också enkel att använda, med en enda knapp för att starta och stoppa motorn.
 
En annan fördel med den elektriska korkskruven är att den kan vara en perfekt gåva för vinälskare eller för någon som ofta underhåller gäster hemma.
 
Slutligen, om du vill ha en enkel, snabb och bekväm lösning för att öppna dina vinflaskor, är den elektriska korkskruven definitivt värd att överväga. Det är en praktisk och tillförlitlig apparat som kan spara tid och energi, och som kan göra vinprovningen eller middagsbjudningen till en ännu mer njutbar upplevelse.

Vi rekommenderar att du laddar din elektriska korkskruv i minst 10 timmar före första användning. Uppladdningsbar produkt som klarar cirka 30 flaskor på en laddning.

 

Material: Manganstål och ABS-plas

4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Korkskruv elektrisk laddbar
Ditt betyg