Korkskruv, Kyparmodell Exkl.

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
B672
Snabb överblick

En exklusiv korkskruv i kyparmodell med vinöppnare, folieskärare och kapsylöppnare. Här får du en elegant korkskruv som du gärna har liggandes framme under middagar och andra bjudningar.

57 kr

Garanterad och trygg e-handel

Med en exklusiv korkskruv blir det lite roligare och lite enklare att öppna vinflaskan till middagen eller bjudningen. Korkskruven har en extremt vass och spetsig skruv med härdat stål som gör det otroligt enkelt att skruva ner den i vinkorken för att öppna vinflaskan. Den glider liksom bara ner och arbetsinsatsen är minimal. Inkluderande kapsylöppnare och folieskärare gör också sitt jobb på ett utomordentligt sätt.

Med exakta mått är det ingen risk att få med en del av kanten på glaset när man öppnar en kapsyl på en flaska, vilket ibland kan vara problemet med en del kapsylöppnare på marknaden. Folieskäraren är i sin tur också väldigt vass med sitt härdade stål som skär upp folien på ett imponerande vis. 

Släng dina gamla och trötta korkskruvar

Släng dina gamla, trötta korkskruvar och ge dig själv eller någon du bryr dig om en korkskruv som briljerar på alla sätt och viss. Med sin ergonomiska utformning, sitt härdade kvalitetsstål och med tre funktioner i en, har du här korkskruven för alla tillfällen, för vardag och fest eller för mysiga hemmakvällar. Och en sak är säker, du kommer bli nöjd med ditt köp, oavsett om du öppnar korkskruvar eller kapsyler.

En klassisk korkskruv med ett formspråk som imponerar

PGW har levererat tillbehör för dryck sedan 1991 och vi har koll på branschen. Vi levererar alltid kvalitetsprodukter som är noggrant testade för kundernas bästa. Här får du ett stort utbud av dryckestillbehör och vi har det mesta du behöver för att kunna briljera på festen. Korkskruv Kyparmodell Exkl. är en klassisk korkskruv med ett formspråk som imponerar och briljerar vid användning.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Korkskruv, Kyparmodell Exkl.
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris