Likörbody 0,5 liter

Rating:
89 % of 100
I lager Vikt: 700 g
SKU
SO326
Snabb överblick

Ska du göra egen likör? I så fall behöver du något som ger likören en härlig kropp och blir så där fyllig och tjock precis som du vill ha den. Likörbody hjälper dig med det!

45 kr

Garanterad och trygg e-handel

Att göra sin egen likör är både lätt och roligt. Likör är en söt alkoholdryck som kan smaksättas i princip hur som helst. Du kan smaksätta din likör med frukt, bär, kryddor, örter, blommor, rötter, bark, frön och du kan till med använda dig av grädde. Här är det bara fantasin som sätter gränser! Likörer brukar inte heller lagras någon längre tid, men ges med fördel en liten vilotid på några veckor innan servering. Genom att låta likören vila något, framhäver du råvarorna och du får mer komplexa smaker.

Njut av hemmagjorda likörer

Med Likörbody får du enkelt fram den där liköriga konsistensen som är så viktig när du ska göra egna likörer. Likörbody är en blandning av vatten, socker och glukos och ger en fylligare smak och en tjockare konsistens på likören. Normal dosering är cirka 2 - 2,5 dl på 70 cl likör.

Med likörbody kan du kopiera klassiska likörsmaker genom att följa recept eller skapa helt egna likörer med innovativa smaker. Hur som helst blir det väldigt gott. Bjud dina vänner på hemmagjord likör eller ge bort alkoholfri likör till vänner, det både imponerar och är uppskattat. Med hemmagjord likör bestämmer du själv vilka ingredienser du vill använda och vilka smaker du vill få fram. Gillar du jordgubbar hallon, lakrits, mandel, ja, använd dessa som baser i dina hemmagjorda likörer; blanda med sprit och Likörbody, sen är det klart. Låt vila i några veckor innan servering för bästa resultat. 

PGW - Produkter för hembryggning till hembryggare

PGW kan hembryggning och har 22 års erfarenhet i branschen. Sedan starten 1991 har vi levererat otaliga produkter för hembryggare till hembryggare, allt för att du ska lyckas med ditt projekt. 

4.45
Rating:
89% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Likörbody 0,5 liter
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris