Maltpåse 30 x 30 cm

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 3 g
SKU
ÖT464
Snabb överblick

Maltpåse eller bryggpåse som användas för brew in bag, BIAB metoden som det också kallas när du använder en maltpåse för din ölbryggning. Det finns många fördelar att använda brew in bag så klicka dig in och läs mer. 30x30x35 cm är måtten, tillräckligt för en rejäl bryggning.

186 kr

Garanterad och trygg e-handel

Bryggpåse – En Maltpåse för Ölbryggning med BIAB metoden

Bryggpåsen som användas för brew in bag, eller BIAB metoden som det också kallas när du använder en maltpåse för din ölbryggning. Det finns många fördelar att använda brew in bag i hembryggning av öl och här är den perfekta påsen. Den är 30x30x35 cm och rymmer tillräckligt med malt för att göra en rejäl bryggning.

Minimalt med utrustning

För att brygga öl behövs ofta en diger utrustning med allt från kokkärl och mäskkärl till silställning och hålslev. Med en bryggpåse till hands så behöver du minimalt med utrustning för att komma igång. En kittel, en maltpåse och en värmekälla, det är BIAB i ett nötskal.

Snabb ändring av temperatur

En viktig faktor i att brygga ett bra öl är en jämn temperaturfördelning och att du håller koll på värmen. En stor anledning till att antalet hembryggare ökar stadigt är att BIAB ger enkelheten att lyckas. Genom att du snabbt kan ändra temperaturen på mäsken i kärlet så blir det lättare och roligare att brygga själv.

Spara tid och felkällor

Nu kan du lämna hela lakningsmomentet bakom dig och spara tid i bryggningen. Du har mindre risk för fel som att vörten syresätts och ölen oxideras.

Därför maltpåse till hembryggning:

• Minimalt med utrustning

• Snabbt att komma igång

• Jämn temperatur

• Spara tid

• Bättre öl

Ta chansen och kom igång med bryggpåsen idag!

Att använda en maltpåse för ölbryggning hemma är enkelt och så tidsbesparande att några entusiaster har börjat brygga två satser under tiden som du annars bara hinner göra en.

Färre tillfällen att göra fel finns inte med någon annan metod så du kan fokusera på att hitta just dina smaker när du använder BIAB metoden.

Ta chansen och brygg ett godare öl redan idag.

4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Maltpåse 30 x 30 cm
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris