Mäskroder 60 cm

Rating:
70 % of 100
I lager Vikt: 500 g
SKU
T066
Snabb överblick
För att kunna brygga en riktigt god öl så krävs både kunskap och bra utrustning, vi hjälper dig med det sistnämnda. Här har du ett gediget mäskroder som blir en god kamrat i din ölbryggning där hemma. Ett verktyg som passar perfekt för att röra om i mäsken eller varför inte för att vispa ner luft i vörten inför jäsning. Designen och formen av mäskrodrets blad gör att det fungerar ypperligt till att skrapa kittelns botten och för att komma åt i kanterna.
51 kr

Garanterad och trygg e-handel

Mäskroder 60 cm


Sällan har väl öltillverkning varit så populärt som det är idag? Nytänkande smaker, flaskor med färgglada etiketter och benämningar som det ligger mycket kärlek bakom. Ölprovningar har blivit ett nytt sällskapsspel och de pubar som har störst utbud prioriteras i nattlivet. Fler och fler microbryggerier växer fram och att brygga egen öl där hemma har blivit en stor trend. 


För att kunna brygga en riktigt god öl så krävs både kunskap och bra utrustning, vi hjälper dig med det sistnämnda. Alltifrån de olika komponenterna till ingredienserna för att göra ölbryggning hemma så lätt och roligt som möjligt!


Här har du ett gediget mäskroder som blir en god kamrat i din ölbryggning där hemma. Ett verktyg som passar perfekt för att röra om i mäsken eller varför inte för att vispa ner luft i vörten inför jäsning. Ett mäskroder kan även användas till att röra i kokande vört, detta för att skapa en virvel och samla partiklar och humle i kokkärlets mitt före avtappning. Enkelt och effektivt!


Designen och formen av mäskrodrets blad gör att det fungerar ypperligt till att skrapa kittelns botten och för att komma åt i kanterna. Dock bör detta göras försiktigt och med medvetenhet om att det kan bli repor beroende på kärlets material.


Hålen i rodret har en uttänkt och viktig funktion vilket är att dom tillåter mäsken att passera igenom, vilket underlättar omrörningen och gör arbetet effektivare. Med ergonomisk och greppvänlig utformning så kommer mäskrodret vara en användbar och pålitlig medarbetare vid tillverkningen av din egen öl. 


Köp ditt eget mäskroder idag!

3.5
Rating:
70% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mäskroder 60 cm
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris