Muntons Flagship Range American Amber Ale

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 4 kg
SKU
Ö380
Snabb överblick

Denna Muntons Flagship Range American Amber Ale är en premium-ölsats som är fylld med råvaror av högsta kvalitet. Ölsatsen ger ett utsökt American Amber Ale.

499 kr

Garanterad och trygg e-handel

Muntons Flagship Range American Ale är en ölsats som ger ett riktigt gott Amber Ale. Innehållet i denna ölsats håller högsta kvalitet och råvarorna är noggrant utvalda. Munton har skapat denna ölsats i samarbete med den välkända jästproducenten Fermentis by Lesaffre.

Den färdiga produkten blir 20 liter gott American Amber Ale som smakar utsökt. Ölet är maltigt med toner av kola och har en frisk och blommig citrusdoft. Smaken avrundas sedan med en härlig finish där man känner den delikata smaken av karamell.

Amber Ale passar bra till kött

Muntons Flagship Range American Amber Ale ger ett öl som är bärnstensfärgat och har en fruktig smak med måttlig beska. När man brygger eget Amber Ale är det bra att använda en del mörk malt och en del mellanmörk malt, till exempel chokladmalt eller karamellmalt. Ett Amber Ale-öl har ungefär samma karaktär som ett amerikanskt Pale Ale, mer känt som APA. Ett Amber Ale har dock tydligare inslag och arom från karamell och kola.

Det färdiga ölet som denna ölsats från Munton ger är ett gott och fruktigt Amber Ale som passar bra att servera ihop med olika typer av kötträtter. Det passar bra till allt från tacos och fläskkarré till lammracks och ribs.

Bra att veta om Muntons Flagship Range American Amber Ale

Denna Muntons Flagship Range American Amber Ale-ölsats ger ett fruktigt och gott öl med toner av kola och karamell. Det passar bra att servera ihop med de flesta kötträtter.

  • Ger 20 liter färdigt öl
  • Alkoholvolym: 4,5 procent
  • Ölet är fruktigt med toner av kola och karamell
4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Muntons Flagship Range American Amber Ale
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris