Muntons Flagship Range American Pale Ale

I lager Vikt: 4 kg
SKU
Ö381
Snabb överblick

Denna Muntons Flagship Range American Pale Ale är en premium-ölsats som är fylld med råvaror av högsta kvalitet. Ölsatsen ger ett utsökt American Pale Ale.

499 kr

Garanterad och trygg e-handel

Muntons Flagship Range American Ale är en ölsats som ger ett riktigt gott Pale Ale. Innehållet i denna ölsats håller högsta kvalitet och råvarorna är noggrant utvalda. Munton har skapat denna ölsats i samarbete med den välkända jästproducenten Fermentis by Lesaffre.

Den färdiga produkten blir 20 liter gott American Pale Ale som har en mjukare och mer aromatisk karaktär än exempelvis ett pale ale från England eller Indien. Ölet har väldoftande aromer av citrushumle och till smaken karaktäriseras den av en kexig och söt maltkaraktär.

Pale Ale passar bra till salt mat

Muntons Flagship Range American Pale Ale ger ett öl som passar väldigt bra ihop med de flesta typer av salt mat. Pale Ale kan med fördel kombineras med såväl fish and chips som med hamburgare eller grillar kyckling.

Detta Pale Ale har tydliga, fruktiga inslag och aromer av citrus vilket gör att den är väldigt lättdrucken. Den har också en maltigare karaktär än till exempel IPA vilket gör att många föredrar denna typ av American Pale Ale, som ofta förkortas APA.

När man brygger sitt eget American Pale Ale med hjälp av denna ölsats från Munton får man ett gott öl som räcker länge. Den färdiga produkten består av omkring 20 liter öl vilket räcker till 35 pints – tillräckligt för att ställa till med en fest eller för att täcka en längre tidsperiod.

Bra att veta om Muntons Flagship Range American Pale Ale

Denna Muntons Flagship Range American Pale Ale-ölsats ger ett utsökt Pale Ale-öl.

  • Ger 20 liter färdigt öl
  • Alkoholvolym: 4,5 procent
  • Ölet har en mjuk och aromatisk karaktär
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Muntons Flagship Range American Pale Ale
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris