Muntons Flagship Range Citrus Hazy Wheaty

I lager Vikt: 4 kg
SKU
Ö385
Snabb överblick

Muntons Flagship Range Citrus Hazy Wheaty är ett tillskott till Muntons nya premiumserie “Flagship Range”. Serien är en satsning med fokus på råvaror av absolut högsta kvalitet.

499 kr

Garanterad och trygg e-handel

Muntons Flagship Range låter hembryggaren komma till en ny högre nivå i sin hembryggning. Här satsar Munton på de absolut bästa premiumingredienserna som ger ölet det där lilla extra. Genom Muntons bästa maltextrakt och humlepellets i finaste kvalitet, får vi tillsammans med Fermentis-jäst och nyckelingredienser ölsatser som är ledande på marknaden. Ölsatserna låter dig brygga 35 pints i bästa premiumkvalitet som du kan avnjuta tillsammans med familj och vänner. Här sparar inte Munton på krutet, utan ger dig som hembryggare möjligheten att göra kvalitetsöl på riktigt!

Ta nästa steg och kom upp en nivå i din hembryggning. Här har du chansen! Med Muntons skräddarsydda premium-ölsatser blir det både enklare, roligare och smakar mycket bättre. Skål! 

Citrus Hazy Wheaty

Genom att använda två varianter av vetemaltextrakt, en humlad och en ohumlad, får vi med denna ölsats ett fylligt och disigt veteöl. Kompletterat med 56 gram friska och kraftfulla Citra-humlepellets och 11,5 gram Fermentis WB-06-jäst, får vi till slut ett fylligt, disigt och fruktigt veteöl med härliga citrustoner från Citrahumlen. 

Den markerade beskan skapar en härlig munkänsla tillsammans med vetemalt i högsta kvalitet och ger dig komplexa smaker att njuta av. Här får du ett öl som smakar mycket och som ger dig valuta för pengarna.

Bra att veta om Muntons Flagship Range Citrus Hazy Wheaty

Citrus Hazy Wheaty är ett nytillskott i Muntons “Flagship Range”-serie där fokus ligger på råvaror av högsta kvalitet.

  • Ölsatsen ger 20 liter färdigt öl att njuta av
  • Alkoholprocent: 4,5%
  • Ölet är fylligt och disigt och har en markerande beska av Citra
  • Citrus Hazy Wheaty är ett nytillskott i Muntons “Flagship Range”-serie 
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Muntons Flagship Range Citrus Hazy Wheaty
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris