Muntons Flagship Range Hazy IPA

I lager Vikt: 4 kg
SKU
Ö382
Snabb överblick

Denna Muntons Flagship Range Hazy IPA är en premium-ölsats som är fylld med råvaror av högsta kvalitet. Ölsatsen ger ett utsökt Hazy IPA med tydliga frukttoner.

499 kr

Garanterad och trygg e-handel

Muntons Flagship Range American Ale är en ölsats som ger ett riktigt gott Hazy IPA. Innehållet i denna ölsats håller högsta kvalitet och råvarorna är noggrant utvalda. Munton har skapat denna ölsats i samarbete med den välkända jästproducenten Fermentis by Lesaffre.

Den färdiga produkten blir 20 liter gott Hazy IPA som har framstående frukttoner. Främst har ölet en karaktär som lyfter fram aromer av citrus och grapefrukt, men man känner också smaken av såväl tropiska frukter som stenfrukter i detta friska öl.

Hazy IPA passar bra till grillat

Muntons Flagship Range Hazy IPA ger ett öl som har ett något grumligare utseende, därav namnet Hazy IPA. Ölet har en måttlig beska vilket innebär att det passar bra till alla typer av grillrätter med stekyta, som till exempel hamburgare eller spare ribs. Den går även väldigt bra ihop med smakrika hårdostar som till exempel en appenzeller.

Muntons Flagship Range Hazy IPA har också fruktiga aromer och en viss sötma vilket gör att den också går utmärkt att kombinera ihop med kryddstark mat. Bland annat asiatiska rätter som är lite “spicy” passar utmärkt att äta till detta öl.

När man använder Muntons Flagship Range Hazy IPA för att brygga eget öl får man omkring 20 liter färdigt öl, eller 35 pints om man så vill.

Bra att veta om Muntons Flagship Range Hazy IPA

Denna Muntons Flagship Range Hazy IPA-ölsats ger ett utsökt Hazy IPA-öl.

  • Ger 20 liter färdigt öl
  • Alkoholvolym: Cirka 5 procent
  • Ölet har en fruktig smak med tydliga toner av citrus och grapefrukt

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Muntons Flagship Range Hazy IPA
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris