Muntons Flagship Range Milk Stout

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 4 kg
SKU
Ö384
Snabb överblick

Muntons Flagship Range Milk Stout är en riktigt god och krämig Milk Stout med en mjuk munkänsla, låg beska och komplexa smaker av rostat kaffe och melass.

499 kr

Garanterad och trygg e-handel

Med Muntons Flagship Range kommer du till en ny nivå i din egna hantverksbryggning. Den nya serien från Muntons består av fem nya ölsatser som är fulla med smak. Här får du de bästa premiumingredienserna, inklusive Muntons bästa maltextrakt, humlepellets i finaste kvalitet och Fermentis-jäst. Alla satser låter dig brygga 35 pints som du och dina vänner kan njuta av! Passa på nu och köp en riktigt välsmakande ölsats med de absolut bästa ingredienserna.

För detta nya sortiment ombads 25 stycken välkända hembryggare att smaka på recepten för att kunna ge feedback. Feedbacken hjälpte att förfina recepten och sätta de största viktigaste smakerna som upplevs i ölet, vilket i sin tur säkerställer att du som konsument och hembryggare köper ett öl som smakar precis som förväntat. Här får du ett öl som verkligen smakar som beskrivningen.

Milk Stout

I ölsatsen för Milk Stout, får vi den krämiga och mjuka munkänslan med hjälp av 500 g laktos -  som med hjälp av jästen Fermentis S-04 skapar en härlig smakupplevelse som framhäver generösa och komplexa toner av rostat kaffe och melass. Färgen är härligt svart och skumkronan är krämigt kompakt. Ölet serveras gärna till smakrika rätter av mörkt kött.

Bra att veta om Muntons Flagship Range Milk Stout

Muntons Flagship Range Milk Stout-ölsats ger ett utsökt, smakrikt och krämigt stout-öl som levererar hela 35 pints (20 liter)

  • Ger 20 liter färdigt öl att avnjuta
  • Alkoholvolym: 4,0 %
  • Ölet har en krämig smakprofil genom tillsatt laktos
  • En av fem nya ölsatser från Muntons Flagship
4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Muntons Flagship Range Milk Stout
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris