Muntons Flagship Range West Coast IPA

Rating:
90 % of 100
Slut i lager Vikt: 4 kg
SKU
Ö383
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Denna Muntons Flagship Range West Coast IPA är en premium-ölsats som är fylld med råvaror av högsta kvalitet. Ölsatsen ger ett 20 liter West Coast IPA.

499 kr

Garanterad och trygg e-handel

Muntons Flagship Range American Ale är en ölsats som ger ett riktigt gott West Coast IPA. Innehållet i denna ölsats håller högsta kvalitet och råvarorna är noggrant utvalda. Munton har skapat denna ölsats tillsammans med den välkända jästproducenten Fermentis by Lesaffre.

Den färdiga produkten blir 20 liter gott West Coast IPA som har tydliga toner av tall. West Coast IPA är en ölsort som är känd för sin beska smak. Denna lockar man fram under bryggprocessen genom att tillsätta en högre halt humle när man brygger ölet.

När man brygger denna West Coast IPA kan man tillsätta ett kilo bryggsocker om man vill ha en uppfriskande och fruktig finish.

West Coast IPA passar bra till kött

Muntons Flagship Range West Coast IPA ger ett öl som passar utmärkt till alla typer av kötträtter. Den går bra att skölja ned en fish and chips med men passar även till grillade rätter med stekyta, som till exempel en hamburgare.

Med Muntons Flagship Range West Coast IPA får man ett färdigt öl som har en härlig gulaktig färg. Ölet har en väl tilltagen beska men även fruktiga toner vilket gör att det påminner en hel del om Hazy IPA. När man brygger West Coast IPA använder man dock vanligtvis flera olika typer av humle.

Bra att veta om Muntons Flagship Range West Coast IPA

Denna Muntons Flagship Range West Coast IPA-ölsats ger ett utsökt West Coast IPA-öl med en rik smakupplevelse.

  • Ger 20 liter färdigt öl
  • Alkoholvolym: 7 procent
  • Tillsätt 1 kg bryggsocker för en fruktigare finish
4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Muntons Flagship Range West Coast IPA
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris