Prestige Blå Curacao

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E230
Snabb överblick

Prestige Blå Curacao är en liköressens som blandas med likörbas och sprit. Det färdiga resultatet blir en utsökt citruslikör gjord på skalen från Curacao-frukten.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Blå Curacao är en essens som ger en god citruslikör. Essensen blandas enkelt med likörbas och sprit och den färdiga likören har en frisk citrussmak. Själva essensen är gjord på skalen från Curacao-frukten. Den färdiga likören går att dricka som likör men passar också utmärkt i drinkar, där “Blue Devil” är en populär drink där denna likör ingår.

Prestige har ett stort sortiment med flera olika smakessenser som alla håller högsta klass. Du kan enkelt välja och vraka bland hundratals festliga smaker som passar bra för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Chokladlikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En exotisk likör

Prestige Blå Curacao är en essens som ger den festliga blåa likör som ofta anväds i drinkar. Att blanda till likören är väldigt enkelt och kan göras på nolltid. För att blanda till den tar du essensen och tillsätter 240 ml likörbas eller 200 gram socker. När detta är blandat tillsätter du ca 70 cl sprit. Likören är sedan klar!

Det går att dricka likören direkt men för att få mest valuta för pengarna rekommenderar vi att den läggs på lagring i 1-2 veckor. Likörens mer komplexa smaker framträder då och likören smakar också bättre efter lagring.

Bra att veta om Prestige Blå Curacao 

  • Likören är enkel att blanda själv
  • Den färdiga likören passar utmärkt i drinkar
  • Bör lagras i 1-2 veckor för bäst smak

Gör så här för att blanda Prestige Blå Curacao

Häll i hela smakessensen i en flaska och blanda med 240 ml likörbas eller 200 gram socker. Fyll sedan på med omkring 70 cl sprit och skaka om. Lagra i 1-2 veckor för bästa smak.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Blå Curacao
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris