Prestige Creme de Cacao

Rating:
98 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E212
Snabb överblick

Prestige Creme de Cacao ger en krämig chokladlikör som passar utmärkt för att blanda drinkar. De passar utmärkt till romdrinkar och ger en härlig chokladsmak.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Creme de Cacao är en essens som ger en krämig chokladlikör. Den blandas med likörbody eller strösocker och sprit och den färdiga produkten passar utmärkt att blanda drinkar med. Creme de Cacao passar särskilt bra till romdrinkar där den bidrar till att göra drinken väldigt god.

Prestige har ett stort sortiment fyllt med många olika smakessenser som samtliga är av högsta klass. Du kan enkelt välja och vraka bland hundratals olika smaker som passar alla smaker och för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Kaffelikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En härlig chokladlikör

Prestige Creme de Cacao ger en krämig och god chokladlikör som är enkel att blanda till själv. För att göra detta behöver du först hälla hela essensens i en stor flaska. Tillsätt sedan antingen 360 ml likörbody eller 280 gram strösocker. Fyll sedan upp med 70 cl okryddad sprit. Om du har använt strösocker behöver du skaka om tills sockret har löst sig. När detta är gjort är likören färdig och redo att drickas!

Det går också alldeles utmärkt att lagra chokladlikören i 1-2 veckor innan den avnjuts. På så vis hinner likörens mer komplexa smaker framträda på ett tydligare vis.

Bra att veta om Prestige Creme de Cacao 

  • Essensen blandas med 360 ml likörbody och sedan med 70 cl sprit
  • Ger en härligt krämig chokladlikör
  • Passar perfekt för att blanda drinkar
  • Bör lagras i 1-2 veckor för bäst smak

Gör så här för att blanda Prestige Creme de Cacao

Häll i hela smakessensen i en flaska och blanda med 360 ml likörbody eller 280 gram strösocker. Fyll sedan på med 70 cl okryddad sprit. Lagra gärna 1-2 veckor för godast smak.

4.9
Rating:
98% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Creme de Cacao
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris