Prestige Emerald Irish Cream

Rating:
87 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E246
Snabb överblick

Prestige Emerald Irish Cream är en essens som ger en god irländsk whiskylikör som baseras på grädde och choklad. Likören är väldigt enkel att blanda själv.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Emerald Irish Cream är en liköressens som används för att göra en god irländsk whiskylikör. Essensen blandas med likörbody, grädde och sprit och bör vispas ihop för bästa effekt. Likören förvaras sedan i kylskåp och bör skakas före servering. Den färdiga likören har en distinkt whiskysmak och passar väldigt bra i många olika sammanhang.

Prestige har ett stort sortiment med massor av olika smakessenser som alla håller högsta klass. Du kan enkelt välja och vraka bland hundratals härliga smaker som passar bra för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Blå Curacao, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Chokladlikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En god irländsk whiskylikör

Prestige Emerald Irish Cream är en essens som är väldigt lätt att använda för att blanda till en klassisk irländsk whiskylikör. För att blanda denna behöver du hälla essensen innehåll i en stor bunke och tillsätta 27 cl likörbody eller 210 gram strösocker. Tillsätt också 15 cl grädde, helst vispgrädde men riddargrädde eller ädelvisp går också bra. Fyll sedan upp med sprit upp till 75 cl och vispa ihop alla ingredienser med en elvisp.

Bunken med likören förvaras sedan i kylskåp. Innan du ska servera den behöver den också omskakas. Sedan är den redo att drickas!

Bra att veta om Prestige Emerald Irish Cream 

  • Ger en välsmakande irländsk whiskylikör
  • Enkel att blanda själv
  • Förvaras i kylskåp och omskakas innan servering

Gör så här för att blanda Prestige Emerald Irish Cream

Häll i hela smakessensen i en bunke och tillsätt 27 cl likörbody, 15 cl vispgrädde samt omkring 70 cl sprit. Vispa ihop med elvisp och ställ in i kylskåpet. Skaka om innan servering.

4.35
Rating:
87% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Emerald Irish Cream
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris