Prestige Exotic

Rating:
94 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E209
Snabb överblick

Prestige Exotic är en grön bananliköressens som blandas med sprit och ger en exotisk grön bananlikör från Indonesien. Passar bra att blanda drinkar med.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Exotic är en essens av grön bananlikör som blandas med sprit för att ge en grön, exotisk bananlikör från Indonesien. Den färdiga bananlikören går att dricka som den är eller “on the rocks”. Den fungerar också väldigt bra att blanda drinkar med och passar då bäst i exotiska drinkar.

Prestige har ett gigantiskt sortiment fyllt med olika smakessenser som samtliga är av högsta kvalitet. Du kan själv välja och vraka bland hundratals olika smaker som passar alla smaker och för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Kaffelikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En exotisk grön bananlikör

Denna essens blandas med okryddad sprit och ger en fantastiskt god grön bananlikör från Indonesien. För att blanda denna essens behöver du först blanda denna flaskas innehåll med 275 ml likörbas alternativt med 230 gram socker. 

När detta har blandats i en större flaska kan du fylla på med 70 cl sprit. Den färdiga likören kan sedan drickas direkt, men den blir godast om den får lagras i 1-2 veckor.

Bra att veta om Prestige Exotic 

Bra att veta om Prestige Exotic:

  • Essensen blandas med 275 ml likörbas och sedan med 70 cl sprit
  • Ger en exotisk grön bananlikör
  • Passar perfekt för att göra exotiska drinkar
  • Bör lagras i 1-2 veckor för bäst smak

Gör så här för att blanda Prestige Exotic

Häll i hela smakessensen i en flaska och blanda med 275 ml likörbas eller 230 gram socker. Fyll sedan på med 70 cl okryddad sprit. Lagra gärna 1-2 veckor för godast smak.

4.7
Rating:
94% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Exotic
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris