Prestige Hasselnöstslikör

Rating:
99 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E220
Snabb överblick

Prestige Hasselnötslikör är en essens som blandad med sprit ger en traditionell hasselnötslikör av italienskt snitt. Passar utmärkt som likör och i drinkar.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Hasselnötslikör är en liköressens som ger en härlig hasselnötslikör av italiensk modell. Den färdiga likören smakar väldigt gott och passar utmärkt till drinkar. Särskilt till Hot Shot där den verkligen kommer till sin rätt. Med denna essens är det väldigt enkelt att blanda sin egen hasselnötslikör.

Prestige har ett välfyllt sortiment med flera olika smakessenser som håller yppersta klass. Du kan enkelt välja och vraka bland hundratals olika smaker som passar bra för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Chokladlikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En god hasselnötslikör

Prestige Hasselnötslikör ger en god hasselnötslikör som är busenkel att blanda till själv. För att blanda till likören behöver du bara blanda essensen med 275 ml likörbas alternativt 230 gram socker i en större flaska. Fyll sedan på med sprit upp till 75 cl och skaka om flaskan tills sockret löst sig. 

Likören är färdig på momangen och kan avnjutas genast. Den smakar dock bättre om man låter den stå på lagring i 1-2 veckor innan den avnjuts.

Bra att veta om Prestige Hasselnötslikör 

  • Likören är väldigt enkel att blanda själv
  • Essensen ger en hasselnötslikör av italiensk stil
  • Den färdiga likören passar utmärkt till Hot Shot
  • Bör lagras i 1-2 veckor för bäst smak

Gör så här för att blanda Prestige Hasselnötslikör

Häll i hela smakessensen i en flaska och blanda med 280 ml likörbas eller 230 gram strösocker. Fyll sedan på med 70 cl sprit och skaka om. Lagra i 1-2 veckor för bästa smak.

4.95
Rating:
99% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Hasselnöstslikör
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris