Prestige Likör 45

Rating:
89 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E257
Snabb överblick

Prestige Likör 45 är en essens som blandas med sprit och ger en god, mild örtlikör med smak av vanilj. Den färdiga likören är utmärkt att blanda drinkar med.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Likör 45 är en liköressens som är enkelt att använda för att själv blanda till en god örtlikör med vaniljsmak. Den färdiga likören går utmärkt att blanda drinkar med och passar utmärkt att dricka ihop med is, cola, vodka och Angostura bitter. Essensen blandas enkelt med likörbas och sprit och är sedan redo att drickas.

Prestige har ett brett sortiment med massor av olika essenser som alla håller högsta kvalitet. Du kan enkelt välja och vraka bland flera hundra underbara smaker som passar bra för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Blå Curacao, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Chokladlikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En god örtlikör med vaniljsmak

Denna Prestige Likör 45 essens är enkel att använda för att göra egen god örtlikör med vaniljsmak. För att blanda den behöver du bara hälla essensen i en stor flaska och tillsätta 325 ml likörbas eller 270 gram socker. Sedan häller du i omkring 70 cl okryddad sprit. Om du har haft i socker så behöver flaskan skakas om tills sockret har löst sig.

Likören är sedan färdig! Det går bra att dricka den med detsamma men den blir godast om den först får lagras i 1-2 veckor.

Bra att veta om Prestige Likör 45 

  • Ger en välsmakande örtlikör med vaniljsmak
  • Väldigt enkel att blanda själv
  • Passar utmärkt ihop med is, cola, vodka och Angostura bitter

Gör så här för att blanda Prestige Likör 45

Häll i hela smakessensen i en flaska och tillsätt 325 ml likörbas eller 270 gram socker. Häll sedan i 70 cl okryddad sprit. Lagra i 1-2 veckor för bästa smak.

4.45
Rating:
89% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Likör 45
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris