Prestige Mandellikör

Rating:
97 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E262
Snabb överblick

Prestige Mandellikör är en Amaretto mandelliköressens som blandas med sprit och ger en god mandellikör. Passar att dricka “on the rocks” eller i drinkar.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Mandellikör är en essens som är enkel att använda för att själv blanda en god Amaretto mandellikör. Den färdiga likören är god att dricka “on the rocks”, det vill säga med is, och den gör sig också väldigt bra i drinkar. Med denna essens behöver du bara tillsätta likörbas och okryddad sprit för att snabbt blanda din egen Amaretto mandellikör.

Prestige har ett brett sortiment med många olika essenser som alla är av högsta kvalitet. Du kan enkelt välja och vraka bland hundratals goda smaker som passar bra för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Blå Curacao, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Chokladlikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En god örtlikör med vaniljsmak

Prestige Mandellikör är en essens som används för att blanda egen Amaretto mandellikör. Att blanda till likören är enkelt och något man snabbt kan göra själv. För att blanda till likören börjar du med att hälla i hela essensen i en stor flaska. Tillsätt sedan 330 ml likörbas eller 275 gram socker. Sedan fyller du upp med omkring 70 cl okryddad sprit och skakar om flaskan tills sockret har löst sig.

Svårare än så är det inte att blanda sin egen Amaretto mandellikör! Likören kan drickas direkt men smakar godast om du först låter den stå på lagring i 1-2 veckor.

Bra att veta om Prestige Mandellikör 

  • Ger en väldigt god Amaretto mandellikör
  • Likören är enkel att blanda själv
  • Passar utmärkt att blanda drinkar med

Gör så här för att blanda Prestige Mandellikör

Häll i hela smakessensen i en flaska och tillsätt 330 ml likörbas eller 275 gram socker. Häll sedan i 70 cl okryddad sprit. Låt lagras i 1-2 veckor för bästa smak.

4.85
Rating:
97% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Mandellikör
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris