Prestige Punsch

Rating:
93 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E280
Snabb överblick

Prestige Punsch är en essens som blandas med sprit för att ge en klassisk svensk flaggpunsch. Den färdiga punschen passar utmärkt att dricka som snaps.

21 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Punsch är en punschessens som ger en lagom söt flaggpunsch. Med hjälp av denna essens från Prestige är det väldigt enkelt att själv blanda till denna klassiska svenska dryck som så ofta avnjuts som snaps, exempelvis när man firar midsommar. Att blanda egen punsch är väldigt enkelt och kräver bara två tillsatser: likörbody och sprit.

Prestige har ett enormt stort sortiment med flera olika essenser som alla är av högsta kvalitet. Du kan enkelt välja och vraka bland hundratals härliga smaker som passar bra för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Blå Curacao, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Chokladlikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En god örtlikör med vaniljsmak

Prestige Punsch är en essens som används för att enkelt blanda egen flaggpunsch. Att göra punsch är enkelt och går snabbt. Allt du behöver göra är att hälla i hela essensen i en stor flaska och tillsätta 330 ml likörbody eller 255 gram socker. Sedan fyller du på med 70 cl okryddad sprit. Skaka om flaskan tills sockret har löst sig.

När detta är gjort är punschen klar att dricka! Den smakar dock bäst om du först låter den stå på lagring i 1-2 veckor så att dess mer komplexa smaker hinner utvecklas.

Bra att veta om Prestige Punsch 

  • Ger en väldigt god svensk flaggpunsch
  • Punschen är väldigt enkel att blanda till själv
  • Dricks ofta som snaps

Gör så här för att blanda Prestige Punsch

Häll i hela smakessensen i en flaska och tillsätt 330 ml likörbas eller 255 gram socker. Häll sedan i 70 cl okryddad sprit. Ställ på lagring i 1-2 veckor för bästa smak.

4.65
Rating:
93% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Punsch
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris