Prestige Sambuca

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E252
Snabb överblick

Prestige Sambuca är en essens som ger en smakrik anislikör av italienskt snitt. Den är enkel att blanda själv och den färdiga drycken dricks ofta som shots.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Sambuca är en liköressens som ger en italiensk anislikör. Den är väldigt enkel att blanda själv och den färdiga drycken blir en god Sambuca som ofta dricks som shots. Ett annat populärt sätt att dricka den är på italienskt vis “con mosche”, vilket direkt betyder “med flugor”.

För att dricka con mosche lägger du tre kaffebönor i ett snapsglas, fyller på med Sambuca och tänder eld på drycken.

Prestige har ett stort sortiment med massor av olika essenser som alla håller högsta klass. Du kan enkelt välja och vraka bland flera hundra underbara smaker som passar bra för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Blå Curacao, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Chokladlikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En god italiensk anislikör

Essensen som denna Prestige Sambuca utgör är lätt att använda för att själv blanda egen Sambuca. För att göra det behöver du bara hälla flaskans innehåll i en stor flaska och fylla på med 20 cl likörbody alternativt 160 gram socker. Fyll sedan på med 70 cl 60-procentig sprit och skaka om.

Svårare än så är det inte att blanda egen Sambuca! Drycken kan serveras omgående men den smakar bäst om den först lagras i 1-2 veckor.

Bra att veta om Prestige Sambuca 

  • Ger en välsmakande italiensk anislikör
  • Enkel att blanda själv
  • Passar väldigt bra att dricka “con mosche” eller som shots

Gör så här för att blanda Prestige Sambuca

Häll i hela smakessensen i en flaska och tillsätt 20 cl likörbody. Häll sedan i 70 cl sprit med omkring 60 % alkoholhalt och skaka om. Lagra i 1-2 veckor för bästa smak.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Sambuca
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris