Prestige Whiskylikör

Rating:
85 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E293
Snabb överblick

Prestige Whiskylikör är en essens som blandas med sprit och ger en mild likör baserad på whisky och honung. Likören passar utmärkt till kaffe eller efterrätt.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Whiskylikör är en liköressens som du enkelt blandar med likörbas och sprit för att göra egen god likör med smak av whisky och honung. Den färdiga likören passar utmärkt att plocka fram till kaffet eller när det är dags för efterrätt. Likören har en mild smak vilket gör att den kompletterar kaffet eller efterrätten på ett utmärkt sätt.

Prestige har ett enormt stort sortiment med flertalet olika essenser som samtliga är av högsta kvalitet. Som kund kan du enkelt välja och vraka bland hundratals härliga smaker som passar bra för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Blå Curacao, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Chokladlikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En mild whiskylikör

Prestige Whiskylikör är en essens som ger en mild och god whiskylikör på nolltid. När man använder denna essens från Prestige är det väldigt enkelt att blanda din egen likör hemma. Allt du behöver göra är att hälla ned essensens innehåll i en rymlig flaska och tillsätta 265 ml likörbas eller 222 gram socker. Fyll sedan bara på med okryddad sprit så att flaskans innehåll tillsammans utgör 75 cl.

Sedan är likören redo att drickas! För bästa effekt rekommenderar vi dock att du låter den stå på lagring i 1-2 veckor. På så vis hinner likörens mer komplexa smaker utvecklas ordentligt och smakupplevelsen blir bättre.

Bra att veta om Prestige Whiskylikör 

  • Ger en mild och god whiskylikör med inslag av honung
  • Likören är otroligt enkel att blanda till själv
  • Passar utmärkt till kaffe eller efterrätt

Gör så här för att blanda Prestige Whiskylikör

Häll i hela smakessensen i en flaska och tillsätt 265 ml likörbas eller 222 gram socker. Häll sedan i 70 cl okryddad sprit. Låt drycken stå på lagring i 1-2 veckor innan du serverar den för att få till bästa smak.

4.25
Rating:
85% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Whiskylikör
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris