Still Spirits Classic London Gin

Slut i lager Vikt: 80 g
SKU
E401
Snabb överblick

London Gin är inte bara en dryck, det är ett arv. En djup och sofistikerad smakprofil som speglar hjärtat av Englands huvudstad. Still Spirits London Gin Classic levererar denna tradition och äkthet i varje droppe, där varje ton av krydda och ört tar dig med på en resa genom Londons historiska gator.

89 kr

Garanterad och trygg e-handel

Med Still Spirits London Gin Classic har du verktyget för att framställa den perfekta London Gin-upplevelsen hemma. Varje förpackning innehåller två välbalanserade påsar, perfekt formulerade för att krydda 2,25 liter gin. Låt en neutral alkohol eller vodka absorbera Londons karaktär genom att blanda med påsens innehåll. Kom ihåg att skölja påsen med lite alkohol för att säkerställa att varje nyans av smak införlivas.

En symfoni av kvalitetsingredienser

  • Fuktighetsbevarande tillsatser (E422, E1520): Bevarar dryckens utmärkta konsistens och kvalitet.
  • Naturliga aromer: Återskapar den genuina London Gin-smaken.

För den sanna London Gin-entusiasten

Även om påsen bär med sig en touch av brittisk elegans, har den gin du skapar med Still Spirits London Gin Classic en universell njutning, redo att charma gin-älskare i från världens alla hörn. Oavsett om din drinkval är en klassisk gin och tonic eller något mer avantgarde, kommer Still Spirits London Gin Classic att vara din följeslagare för en autentisk upplevelse. Lyft ett glas för tradition och innovation!

Serveringstips: Gin & Tonic

För en perfekt Gin & Tonic, mät upp 5 cl av din London Gin i ett kylt glas med is. Fyll på med 15 cl tonicvatten och rör om lätt. En citron- eller limeklyfta fulländar smakupplevelsen. Servera direkt och dröm dig bort till Londons pulserande gator.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Still Spirits Classic London Gin
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris