Ekens Körsbär Vinsats

Rating:
80 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V767
Snabb överblick
Ekens Körsbär Vinsats
439 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Körsbär Vinsats är en utmärkt vinsats för alla som vill brygga sitt eget körsbärsvin hemma. Vinsatsen består av ett koncentrat på 5 liter som är tillverkat av druvsaft av högsta kvalitet. Koncentratet ger omkring 20 till 23 liter färdigt körsbärsvin som är redo att serveras efter tre till fyra veckor.

Ekens Körsbär Vinsats ger ett klassiskt körsbärsvin som smakar exakt så som ett fruktigt och gott körsbärsvin ska göra. Vinsatsen är enkel att använda när man ska tillverka sitt eget vin hemma. Den passar bra för såväl den erfarne hemmabryggaren som för nybörjaren som provar att brygga sitt eget körsbärsvin för första gången.

Det färdiga vinet smakar fylligt precis som ett bra körsbärsvin ska göra. Vinet passar utmärkt ihop med de allra flesta maträtter. Känslan av att ha bryggt sitt helt egna körsbärsvin och sedan få avnjuta det är verkligen häftig!

En prisvärd vinsats

Ekens Körsbär Vinsats innehåller ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av en druvsaft från utvalda druvor som håller hög kvalitet. Vinsatsen är väldigt prisvärd då den ger en större mängd färdigt vin jämfört med andra vinsatser i samma prisklass.

Att brygga körsbärsvin hemma och vänta in dagen då vinet äntligen är klart är en härlig känsla. När vinet äntligen är redo att serveras är det roligt att bjuda in nära och kära för att provsmaka. De kommer säkert bli imponerade över att du gjort ditt eget körsbärsvin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt Körsbär

Bra att veta om Ekens Körsbär Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger omkring 20 till 23 liter färdigt körsbärsvin
  • Redo att servera efter tre-fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
4
Rating:
80% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Körsbär Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris