Ekens Lantvin, Vit Vinsats

Rating:
91 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V700
Snabb överblick
Ekens Lantvin, Vit Vinsats
293 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Lantvin, Vit Vinsats

Behållaren innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft av högsta kvalitet. Innehållet ger någonstans mellan 20 och 23 liter färdigt vin som är redo att drickas efter tre till fyra veckor.

Ekens exklusiva koncentrat ger ett gott vin och är väldigt populära bland alla vinfantaster som brygger eget vin hemma. Denna vinsats ger ett gott vitt vin som räcker länge. Eftersom den färdiga produkten ger mellan 20 och 23 liter vin kan du med fördel tappa upp den på flaska och förvara ett antal flaskor till långt senare.

Ekens Lantvin är ett gott vin och känslan av att dricka ett smakrikt vin som man har bryggt hemma är oslagbar! Med Ekens Lantvin brygger du enkelt ditt eget vin och är bara några få veckor från den oslagbara känslan.

En prisvärd vinsats

Ekens Lantvin, Vit Vinsats är en prisvärd vinsats som innehåller koncentrat av högsta kvalitet. Mängden vin som detta koncentrat producerar slår enkelt ut de flesta konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att brygga ditt eget vin och servera när du ställer till med kalas, fest eller middagsbjudning är något som garanterat kommer att vara mycket uppskattat och det är ett säkert sätt att imponera på dina gäster! Låt dem provsmaka detta goda lantvin som du har bryggt helt själv hemma.

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så följer det alltid med en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt vin

Bra att veta om Ekens Lantvin, Vit Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Komplett jässats medföljer
4.55
Rating:
91% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Lantvin, Vit Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris