Ekens Lantvin, Vit Vinsats

Rating:
91 % of 100
Slut i lager Vikt: 7 kg
SKU
V700
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Ekens Lantvin Vit Vinsats ger hela 30 flaskor färdigt vin efter några veckor, ett både billigt och gott vin med enkel smak som passar i flesta sammanhang. Ett förstklassigt köp, tillverka & njut vin!
308 kr

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Lantvin Vit Vinsats som efter bara några veckor ger 30 flaskor av detta omåttligt populära vin, till ett väldigt bra pris!

 

Ekens Lantvin Vit Vinsats är ett vin som har det där lilla extra, ett välbalanserat, högklassigt lantvin. Detta lantvin innehar en frisk och fruktig vinsmak, med sin okomplicerade smakstruktur lever vinet upp till en hög standard av lantvin. Vinet uppfyller Ekens alla höga krav på kvalitét samtidigt som den enkla lantvinsmaken finns där. Detta är ett suveränt lantvin, för de allra kräsnaste.

 

Ekens Lantvin Vit Vinsats ger ett vin som är ypperligt till rätter med fasan, kyckling eller rotfrukt. Vinet passar lika väl att dricka under en avkopplande stund på kvällen, som till mer festliga evenemang. Bjudningen blir perfekt med denna enkla vinsmak som passar till allt och alla, det är helt enkelt ett säkert kort.

 

Lantvin är vinernas motsvarighet till färskvara, dessa är därför inte menade att lagras under en längre period, några veckor räcker för att vinet ska stabiliseras i smaken. Glöm inte att allt vin mår som allra bäst i att lagras i ett mörkt och svalt utrymme.

Det går utmärkt att höja alkoholhalten genom att tillsätta extra socker samt starkvinsjäst. Likaväl kan alkoholhalten sänkas genom en minskad sockerhalt. Efter en avslutad jäsning kan socker tillsättas för att göra vinet mindre torrt, om så önskas. Det är viktigt att använda jässtopp, annars fortsätter vinet jäsa ut allt socker och vinet förblir torrt.

 

Vinsatsen innehåller:

  • 5 liter koncentrerad druvjuice
  • Vinjäst
  • Jässtopp
  • Klarningsmedel
  • Fullständiga instruktioner

Är det första gången du tillverkar ditt eget vin kan vi varm rekommendera att du köper till detta startpaket för att uppnå bästa resultat.

Att använda plastkärl som inte är avsedda för vin tillverkning kan ge sämre resultat eftersom plaster är anpassade till olika ändamål.

4.55
Rating:
91% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Lantvin, Vit Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris