Ekens Mosel Exklusivt Vinsats

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V710
Snabb överblick

Ekens Mosel Exklusivt Vinsats

418 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Med denna Ekens Mosel Exklusiv Vinsats kan du brygga ditt eget goda vin som är klart på tre till fyra veckor. Innehållet i denna behållare är 5 liter koncentrerad druvsaft av högsta möjliga kvalitet. Koncentratet ger någonstans mellan 20 och 23 liter färdigt tyskt vin som är redo för servering efter tre-fyra veckor.

Ekens Mosel Exklusivt Vinsats passar utmärkt för den som vill brygga sitt alldeles egna Mosel-vin, vilket är ett populärt och mångsidigt vin som passar bra både till maten och på fest.

Detta exklusiva Mosel-vin har en uppfriskande och god smak. Känslan av att göra sitt alldeles egna Mosel-vin och sedan dricka det tre till fyra veckor senare är en häftig sådan!

En oerhört prisvärd vinsats

Denna Ekens Mosel Eklusivt Vinsats innehåller ett koncentrat av högsta kvalitet. Slutprodukten är ett delikat Mosel-vin. Bra att känna till är att vinsatsen är oerhört prisvärd jämfört med konkurrerande vinsatser i samma priskategori eftersom den ger en större mängd färdigt vin.

När du har bryggt ditt eget Mosel-vin hemma och väntat tre till fyra veckor på att kunna servera vinet är det roligt att bjuda in vänner till en middag eller varför inte en fest och servera ditt hemgjorda vin. Gästerna kommer garanterat att bli imponerade när du berättar att du bryggt detta Mosel-vin själv!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt vin

Bra att veta om Ekens Mosel Exklusivt Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft
  • Ger någonstans mellan 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är redo att serveras efter tre till fyra veckor 
  • Komplett jässats medföljer
4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Mosel Exklusivt Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris