Ekens Persikovin Vinsats

Rating:
70 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V765
Snabb överblick
Ekens Persikovin Vinsats
439 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Persikovin Vinsats är en utmärkt vinsats för den som vill brygga sitt eget persikovin hemma. Denna vinsats består av ett koncentrat á 5 liter som är gjort av en druvsaft som håller god kvalitet. Koncentratet ger omkring 20 till 23 liter färdigt persikovin som är redo att serveras tre till fyra veckor efter tillverkning.

Ekens Persikovin Vinsats ger ett klassiskt persikovin som smakar exakt så som ett fruktigt persikovin ska göra. Vinsatsen är lätt att använda för alla som vill tillverka sitt eget vin hemma. Den passar nämligen bra för såväl den vane hemmabryggaren som för nybörjaren som testar att brygga eget persikovin hemma för första gången.

Det färdiga vinet smakar fruktigt och har en tydlig sötma precis som ett bra Persikovin ska ha. Vinet passar bäst under våren och sommaren då solen skiner och man vill svalka sig med något härligt fruktigt i glaset. Känslan av att brygga sitt helt egna Persikovin och sedan få avnjuta det är verkligen häftig!

En prisvärd vinsats

Ekens Persikovin Vinsats innehåller ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av en druvsaft från utvalda druvor som valts ut då de håller hög kvalitet. Vinsatsen är verkligen prisvärd då den producerar en större mängd färdigt vin om man jämför med andra vinsatser i samma prisklass.

Att på egen hand tillverka persikovin hemma och sedan vänta in den dag då vinet äntligen är klart är en häftig känsla. När vinet till sist är redo att serveras är det roligt att bjuda in nära och kära för en provsmakning. De kommer säkerligen bli imponerade över att du gjort ditt eget Persikovin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt persikovin

Värt att känna till om Ekens Persikovin Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat tillverkat av druvsaft
  • Ger mellan 20 och 23 liter färdigt vin
  • Redo att servera efter tre-fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
3.5
Rating:
70% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Persikovin Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris