Ekens Pinot 8,5 kg Vinsats

Rating:
89 % of 100
I lager Vikt: 9 kg
SKU
V862
Snabb överblick
Ekens Pinot 8,5 kg Vinsats
572 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Denna vinsats från Eken innehåller 8,5 kg koncentrerad druvsaft av högsta kvalitet och är perfekt för alla som vill tillverka sitt alldeles egna Pinot-vin hemma. Vinsatsen ger 23 liter fylligt Pinot Noir-vin som är redo för servering inom tre till fyra veckor från tillverkning.

Ekens Pinot 8,5 kg Vinsats ger ett utsökt Pinot-vin som är ett något lättare vin än exempelvis Cabernet och Merlot. Vinsatsen är väldigt smidig att använda när man tillverkar eget Pinot-vin hemma. Vinsatsen passar bra för både den vane hemmabryggaren och för nybörjaren som gör Pinot-vin för första gången.

Pinot-vinet gör sig bäst ihop med en god bit mat och druvan med dess lätthet passar väldigt bra till många olika maträtter. Känslan av att ha tillverkat sitt egna Pinot-vin och sedan få njuta av det är verkligen häftig!

En bra och prisvärd vinsats

Ekens Pinot 8,5 kg Vinsats innehåller ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av en druvsaft från utvalda druvor av god kvalitet. Vinsatsen är verkligen prisvärd då den ger en större mängd Pinot-vin jämfört med liknande vinsatser på samma prisnivå.

Att tillverka eget Pinot-vin och sedan vänta in dagen då vinet äntligen blir klart är en underbar känsla. När vinet till slut är redo för servering är det roligt att bjuda in nära och kära för att provsmaka. De kommer garanterat bli imponerade av att du tillverkat ditt eget vin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Innehåller koncentrat gjort på druvsaft

Bra att veta om Ekens Pinot 8,5 kg Vinsats:

  • Innehåller koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 23 liter färdigt vin
  • Redo för servering efter tre-fyra veckor
  • En komplett jässats medföljer
4.45
Rating:
89% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Pinot 8,5 kg Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris