Ekens Portvin Vinsats

Rating:
93 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V762
Snabb överblick
Ekens Portvin Vinsats
418 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Portvin Vinsats är en perfekt produkt för alla som vill tillverka sitt eget vin hemma. Vinsatsen består av bland annat av ett koncentrat på 5 liter som är tillverkat av druvsaft av högsta kvalitet. Koncentratet ger omkring 20 och 23 liter färdigt vin som är färdigt efter tre-fyra veckor.

Ekens Portvin Vinsats ger ett klassiskt portvin vilket innebär att det är ett sött starkvin. Vinsatsen är lätt att använda för den som vill brygga sitt eget vin hemma. Vinsatsen passar därmed bra både för den erfarne hemmabryggaren och för den komplette nybörjaren.

Det färdiga vinet smakar precis så sött och gott som ett bra Portvin ska smaka. Vinet passar utmärkt att servera som aperitif men fungerar också bra ihop med de flesta måltider. Känslan av att hälla upp ett Portvin som man bryggt själv är en mäktig sådan!

En väldigt prisvärd vinsats

Ekens Portvin Vinsats består av ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av druvsaft från druvor som håller god kvalitet. Vinsatsen är väldigt prisvärd då den producerar en större mängd färdigt vin jämfört med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att brygga sitt alldeles egna Portvin-vin hemma och sedan invänta att vinet ska bli klart är onekligen en häftig känsla. När vinet väl är klart är det roligt att bjuda in nära och kära för att provsmaka. De kommer garanterat att bli imponerade när du bryggt ditt eget vin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Komplett jässats ingår

Bra att veta om Ekens Portvin Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat tillverkat av druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är klart efter tre till fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
4.65
Rating:
93% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Portvin Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris