Ekens Riesling Vinsats

Rating:
91 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V714
Snabb överblick
Ekens Riesling Vinsats
439 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Riesling Vinsats är en perfekt vinsats för den som vill brygga eget gott vin på hemmaplan. Innehållet i behållaren är 5 liter koncentrat av druvsaft som håller högsta kvalitet. Koncentratet ger mellan 20 och 23 liter färdigt tyskt vin som räcker länge. Vinet är redo att avnjutas efter tre till fyra veckor.

Ekens Riesling Vinsats är en utmärkt produkt för den som vill tillverka sitt eget Riesling-vin. Riesling är en populär druvsort som odlas på många ställen i Europa och även i den så kallade “Nya världen”.

Vinet från denna vinsats är uppfriskande och kan lagras länge, precis som man ska kunna göra med ett bra Riesling-vin. Känslan av att tillverka sitt eget Riesling-vin och hälla upp det i glas är en fantastisk sådan!

En mycket prisvärd vinsats

Ekens Riesling Vinsats innehåller ett koncentrat gjort på druvsaft som håller hög kvalitet. Koncentratet ger ett klassiskt Riesling-vin som tål att lagras länge. Vinsatsen är också mycket prisvärd då den ger en större mängd färdigt vin är konkurrerande vinsatser som ligger i samma spann när det gäller priset.

Efter att du bryggt ditt alldeles egna Riesling-vin och sedan väntat tre-fyra veckor tills vinet är färdigt att dricka är det roligt att dela med sig till vänner och familj. Varför inte ställa till med en liten middag eller till och med en fest där ni tillsammans provsmakar ditt Riesling-vin. Gästerna kommer garanterat att imponeras av att du gjort vinet på egen hand.

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Komplett jässats medföljer

Bra att veta om Ekens Riesling Vinsats:

  • Behållaren innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft
  • Ger någonstans mellan 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är redo att serveras efter tre till fyra veckor 
  • Komplett jässats medföljer
4.55
Rating:
91% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Riesling Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris