Ekens Smultron Vinsats

Rating:
85 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V770
Snabb överblick
Ekens Smultron Vinsats
439 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Jordgubb Vinsats är en superb vinsats för alla som vill brygga sitt eget Jordgubb hemma. Vinsatsen innehåller ett koncentrat på 5 liter som är tillverkat av druvsaft av god kvalitet. Slutresultatet blir mellan 20 och 23 liter färdigt jordgubbsvin som är klart att servera tre till fyra veckor efter tillverkning.

Ekens Jordgubb Vinsats ger ett fruktigt jordgubbsvin som smakar friskt och fruktigt precis som ett bra jordgubbsvin ska göra. Vinsatsen är lätt att nyttja när man ska brygga sitt eget vin hemma. Vinsatsen passar bra både för den rutinerade hemmabryggaren och för nybörjaren.

Jordgubbsvinet gör sig bäst en varm sommardag och kan både drickas som fördrink eller i samband med en bättre middag. Känslan av att ha bryggt sitt helt egna jordgubbsvin och sedan få avnjuta det är verkligen häftig!

En mycket prisvärd vinsats

Ekens Jordgubb Vinsats består av ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är gjort av en druvsaft från utvalda druvor av högsta kvalitet. Vinsatsen är mycket prisvärd då den ger en mycket större mängd vin jämfört med andra vinsatser i samma prisklass.

Att brygga jordgubbsvin hemma och sedan vänta in dagen då vinet äntligen är klart är en härlig känsla. När vinet äntligen är redo för servering är det festligt att bjuda in nära och kära för att provsmaka. De kommer sannolikt att bli imponerade över att du bryggt ditt eget jordgubbsvin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Klart efter tre till fyra veckor

Bra att veta om Ekens Jordgubb Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger omkring 20 till 23 liter färdigt Jordgubb
  • Redo att servera efter tre-fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
4.25
Rating:
85% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Smultron Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris