Ekens Tropical Vinsats

Rating:
85 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V771
Snabb överblick
Ekens Tropical Vinsats
439 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Tropical Vinsats är en perfekt vinsats för alla som vill tillverka tropiskt vin hemma. Vinsatsen innehåller ett koncentrat på 5 liter som är gjort av druvsaft av högsta kvalitet. Resultatet blir mellan 20 och 23 liter färdigt tropiskt vin som är redo för att drickas efter tre till fyra veckor.

Ekens Tropical Vinsats ger ett gott tropiskt vin som smakar friskt och fruktigt precis som ett bra tropiskt vin ska göra. Vinsatsen är enkel att använda när man tillverkar sitt eget vin hemma. Vinsatsen passar också utmärkt både för den rutinerade hemmabryggaren och för den som provar för första gången.

Det tropiska vinet gör sig bäst en stekande het sommardag och kan med fördel drickas både som fördrink eller i samband med en bättre middag. Känslan av att ha tillverkat sitt egna tropiska vin och sedan få njuta av resultatet är verkligen häftig!

En prisvärd tropisk vinsats

Ekens Tropical Vinsats består av ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av en druvsaft från utvalda druvor av högsta kvalitet. Vinsatsen är prisvärd då den ger en mycket större mängd vin i jämförelse med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att brygga tropiskt vin på egen hand och sedan vänta in dagen då vinet äntligen är klart är en härlig känsla. När vinet äntligen är redo för servering är det roligt att bjuda in nära och kära för att provsmaka. De kommer garanterat imponeras av att du bryggt ditt eget vin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Klart efter tre till fyra veckor

Bra att veta om Ekens Tropical Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger omkring 20 till 23 liter färdigt vin
  • Redo att servera efter tre-fyra veckor
  • En komplett jässats medföljer
4.25
Rating:
85% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Tropical Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris