Ekens Tropical Vinsats

Rating:
93 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V771
Snabb överblick
Ekens Tropical Vinsats ger hela 30 flaskor underbart gott vin med smaker från tropiska öar som ger en svindlande känsla av att befinna sig på en annan plats, vinet är klart på några veckor redan. Ett otroligt billigt vin som ger en ännu billigare semesterkänsla!
439 kr

Garanterad och trygg e-handel

Om vinet

Ekens Tropical Vinsats fylld med generösa smaker av frukterna runt ekvatorn ger en härlig känsla av semester, oavsett om det är sommar eller vinter så förs tankarna till vilstolen på stranden och ljumma vindar medan man smuttar på vinet.

Ett riktigt sommar vin av mycket hög kvalité från Ekens, vinet är av noga utvalda råvaror för att hålla den höga standard som Ekens kräver av sina produkter.

 

Mat och vin, vad passar Ekens Tropical Vinsats till?

Ekens Tropical Vinsats har en given plats på semestern och helgen innan smygstartar semestern med Ekens Tropical Vin, vinet har alla de härliga fruktsmaker som finns i tropiska frukter. Ekens Tropical Vin är ett självklart val till lättsamma sommarfester vid stranden eller i trädgården, vinter tid i mörker och rusk ger Ekens Tropical Vin en fin déjà vu av att sommaren är här. Fruktviner passar alltid till vinbål och det är bara fantasin som sätter gränser här så varför inte prova att byta ut sockerdrickan mot vin i denna tropiska fruktbål.

En dryck som matchar till desserter likt fruktsallad blir en förträfflig kombination, medan vinet likväl används som aperitif innan maten.

 

Tips vid vin tillverkning och lagring

Ekens Tropical Vinsats är ett lätt tillverkat vin som passar såväl nybörjare som erfaren vinmakare, vinet blir väldigt gott redan efter kort tids vila men utvecklar en djupare och mognare smak om det får lagras ett tag. Som till alla fruktviner används inte tillsatser som ekspån då man eftersträvar att behålla ursprungs smaken, en starkare smak erhålls om mängden vatten minskas något.

Tillsatser som bryggsocker passar bra om vinmakaren vill höja sötman i vinet, det sätts till efter att jässtopp använts. Viner ska alltid lagras i ett mörkt och svalt utrymme.

 

Vinsatsen innehåller

  • 5 liter koncentrerad druvjuice
  • Vinjäst
  • Jässtopp
  • Klarningsmedel
  • Fullständiga instruktioner

 

Bra information

Vi kan rekommendera varmt att ni köper till detta startpaket, om det är första gången ni tillverkar vin.

Paketet innehåller en god basutrustning, som ger er alla förutsättningar för att nå optimalt resultat på eran vin tillverkning.

Plaster som inte är avsedda för vin tillverkning bör inte användas då de kan ge sämre resultat, detta eftersom plaster är anpassade till olika ändamål och kan i värsta fall ge en smak av palst åt vinet.

 

4.65
Rating:
93% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Tropical Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris