Ekens Zinfandel Vinsats

Rating:
92 % of 100
Slut i lager Vikt: 7 kg
SKU
V745
Snabb överblick
Ekens Zinfandel Vinsats
462 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Zinfandel Vinsats är perfekt för den som vill brygga eget vin hemma. Vinsatsen består av ett koncentrat på 5 liter som är gjort på druvsaft av högsta kvalitet. Koncentratet ger mellan 20 och 23 liter färdigt vin som kan serveras efter omkring tre till fyra veckor.

Det färdiga vinet som Ekens Zinfandel Vinsats ger är ett väldigt gott vin rikt på aromer. Själva vinsatsen är väldigt enkel att använda för den som vill prova på att brygga sitt eget vin hemma. Vinsatsen fungerar bra för såväl nybörjare som hemmabryggare med stor erfarenhet.

Den färdiga drycken är ett klassiskt Zinfandel-vin som verkligen är utsökt och passar bra i de flesta sammanhang. Känslan när man tillverkar sitt eget Zinfandel-vin och sedan får avnjuta det är en häftig sådan!

Ger en stor mängd färdigt vin

Ekens Zinfandel Vinsats består av ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är gjort av druvsaft som håller högsta möjliga kvalitet. Vinsatsen är väldigt prisvärd eftersom den ger en märkbart större mängd färdigt vin jämfört med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att brygga sitt helt egna Zinfandel-vin och sedan förväntansfullt invänta dagen när vinet äntligen är klart att drickas är en häftig känsla! En bra idé är att dela stunden då vinet avnjuts med släkt och vänner. Varför inte ställa till med en liten bjudning eller fest dagen till ära?

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Redo att drickas efter tre-fyra veckor

Bra att veta om Ekens Zinfandel Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är klart efter tre-fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
4.6
Rating:
92% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Zinfandel Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris