Prestige Bison Vodka

I lager Vikt: 50 g
SKU
E085
Snabb överblick

Prestige Bison Vodka är en smakessens som ger dig smaker av Bisonvodka. Bisonvodka är vodka smaksatt med buffelgräs och destillerad av råg. Drycken har en mycket karakteristisk smak, arom och färgen är gulaktig.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Blandar du 20 ml Prestige Bison Vodka med 70 cl okryddat brännvin får du en klassisk Bisonvodka och det är inte fel, det kan vi lova! Det här är en underbar och kryddig blandning. Bisonvodka är vodka smaksatt med gräs och destillerat av råg. För bisonvodka används ofta det finaste buffelgräset som växer på gränsen mellan Polen och Vitryssland. Buffelgräset skördas sedan i början av sommaren för att dra fördel av gräsets saftiga sav och arom. Gräset torkas och tvättas sedan i vodka flera gånger innan man till slut lägger i en stjälk buffelgräs i varje flaska. Buffelgräset tillför ett uppskattat mervärde och vodkan är vanliga som samlarobjekt. 

Delikata smaker av buffelgräs

På grund av buffelgräsets karakteristiska smak har buffelvodkan en nästan ojämförlig intensiv kryddighet, men ändå en delikat smak. Buffelgräset ger vodkan verkligen en säregen kryddig och frisk smak.

Framställningen sker med en kornblandning av råg, rågvete och vete.  

Prestige Bison Vodka imiterar dessa smaker på ett imponerande vis och framhäver verkligen bisonvodkans karakteristiska smak. Här får du intensiva smaker och en vodka som passar alla. På grund av den intensiva smaken avnjuts helst drycken ren, men kan även användas som ingrediens i olika cocktails. Exempel på klassiska bisondrinkar är “Bison Gibson” och “Grapplesovka”. Testa, du kommer att älska dem och dina gäster kommer att älska dem. 

Gör så här:

Blanda 20 ml Prestige Bison Vodka med 70 cl okryddat brännvin och skaka ordentligt. Servera direkt eller vänta ett par veckor tills smakerna satt sig ordentligt. Drycken serveras ren eller som ingrediens i cocktails. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Bison Vodka
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris