Prestige Bourbon Whisky

Rating:
90 % of 100
Slut i lager Vikt: 50 g
SKU
E092
Snabb överblick

Prestige Bourbon Whisky är en whiskyessens som blandad med sprit ger en aromatisk amerikansk cornwhisky utan röksmak. Kan drickas “on the rocks” eller med soda.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Bourbon Whisky är en god whiskyessens som blandas med sprit för att ge en amerikansk aromatisk cornwhisky utan röksmak. Den färdiga drycken är väldigt god att dricka “on the rocks” men fungerar även bra att blanda med soda, ginger ale, apelsinjuice eller cola.

Prestige är ett märke som har ett stort sortiment med många olika smakessenser som håller högsta kvalitet. Du kan välja och vraka bland flera hundra olika smaker som passar alla tillfällen! Hos oss på PGW hittar du härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Kaffelikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se hela utbudet ›

En välsmakande Bourbon Whisky

Denna Prestige Bourbon Whisky är en whiskyessens som gör det enkelt att framställa en god amerikansk cornwhisky som inte är rökig. För att framställa drycken behöver du bara blanda essensen med 70 cl okryddat brännvin i en flaska och skaka om. Svårare än så är det inte!

När essensen och spriten har blandats kan du avnjuta en god cornwhisky direkt om du vill. Men drycken blir godare om den får stå på lagring i omkring en till två veckor. Lagring gör att dryckens mer komplexa smaker framträder tydligare och den blir då också godare.

Bra att veta om Prestige Bourbon Whisky 

Bra att veta om Prestige Bourbon Whisky:

  • Ska blandas med 70 cl sprit
  • Ger en amerikansk aromatisk cornwhisky
  • Den färdiga produkten är god att dricka “on the rocks”
  • Går utmärkt att blanda med cola, apelsinjuice, kaffe och ginger ale
  • Lagras i 1-2 veckor för att få fram goda och komplexa smaker

Gör så här för att blanda din egen Bourbon Whisky

Häll hela smakessensen i en flaska och blanda med 70 cl okryddat brännvin. Skaka sedan om. Lagra gärna 1-2 veckor för bästa smak.

4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Bourbon Whisky
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris