Prestige Canadian Whisky

Rating:
83 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E094
Snabb överblick

Prestige Canadian Whisky är en whiskyessens som passar utmärkt för att göra drinkar. Den färdiga produkten kan med fördel blandas med både cola eller juice.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Canadian Whisky är en whiskyessens som ger en god kanadensisk whisky som passar perfekt för att göra drinkar. Den färdiga produkten passar bra att blanda med flera olika tillbehör som juice, cola, ginger ale, kaffe eller sockerdricka. Att blanda till denna kanadensisk whiskyessens är enkelt, allt du behöver är okryddad sprit och kanske också en skvätt märkeswhisky för att framhäva whiskysmaken.

Prestige har ett enormt stort sortiment fyllt med olika smakessenser som samtliga håller högsta kvalitet. Du kan välja och vraka bland hundratalet olika smaker som passar för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Kaffelikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se hela utbudet ›

En lättdrucken Canadian Whisky

Denna Prestige Canadian Whisky är en whiskyessens som gör det enkelt att framställa en mild och god whiskydryck. Dess rena karaktär gör att den passar utmärkt till många olika typer av drinkar. Bland annat är den oerhört god att blanda med ginger ale och cola, för att nämna ett par förslag på drinkar.

Essensen ska blandas med 70 cl okryddad sprit och för att förhöja smaken kan man även hälla i 8 cl av en god märkeswhisky. Den färdiga produkten kan avnjutas direkt men den smakar bäst om man lagrar den i 1-2 veckor.

Bra att veta om Prestige Canadian Whisky 

Bra att veta om Prestige Canadian Whisky:

  • Blandas med 70 cl sprit
  • Ger en mild Canadian whisky
  • Blandas med cola, sockerdricka, apelsinjuice, kaffe eller ginger ale för en god drink
  • Lagras i 1-2 veckor för att få fram komplexa smaker

Gör så här för att blanda din egen Canadian Whisky

Häll i hela smakessensen i en flaska och blanda med 70 cl okryddad sprit. Blanda även i 8 cl märkeswhisky för att framhäva whiskysmaken. Lagra sedan i 1-2 veckor för bästa smak.

4.15
Rating:
83% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Canadian Whisky
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris