Prestige Currant vodka

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E077
Snabb överblick

Prestige Currant Vodka är en smakessens som du kryddar din vodka med för att få den härliga och smaken av svartvinbär. Blanda med vanlig vodka, skaka och vips så har du en Vodka Kurant.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige har ett brett sortiment av olika smakessenser, allt för att just du ska kunna blanda de smaker du behöver för att skapa dina favoritdrinkar. Välj bland hundratals smaker och testa dig fram! Hos oss hittar du smaker som Turkisk Peppar, Amaretto, Portsmuth Gin, Jubel Akvavit, Bananlikör, Kaffelikör och många, många fler. Klicka här för att se vårt breda sortiment av Prestige smakessenser ›

Prestige Currant Vodka - Vodka med smak av svartvinbär

Prestige Currant Vodka adderar mjuka välsmakande toner av svartvinbär och ger dig exakt den svartvinbärsvodka du behöver för att skapa dina absoluta favoritdrinkar. Kvällen är på intågande, ta fram shakern och blanda dig en svensk klassisk Ragnar eller varför inte imponera på dina vänner med en egenkomponerad och supergod drink med Vodka Kurant som bas. Med Prestige Currant Vodka har du i alla fall de rätta förutsättningarna. Med Prestige smakessenser slipper du även gå till systembolaget och spendera dyra pengar på smaksatt vodka vareviga gång du vill testa nya drinkrecept.

Prestige smakessenser kan med fördel även användas som smakhöjare direkt i drinkar och cocktails eller varför inte bara dricka straight up  “On the rocks”! Det fungerar vilket som. Låt  den där tråkiga vodkan som står i skåpet få lite kärlek och gör någonting gott av den istället. Med Prestige blir smaken så otroligt mycket bättre och när du använder dig av Prestige smakessenser tar du en genväg till både billigare och godare smaksatt sprit.

Bra att veta om Prestige Currant Vodka

  • Produkten är tillverkad i Sverige
  • Innehåll: 20 ml
  • För bästa resultat, blanda 20 ml Prestige smakessens med 70 cl vodka
  • Öppnad flaska håller 1-2 dagar
  • Lagra gärna blandad sprit 1-2 veckor innan servering

Gör så här för att blanda din egen Vodka Kurant

Blanda 20 ml Prestige Currant Vodka med 70 cl vodka och skaka väl! Drycken kan serveras direkt, men serveras med fördel efter 1-2 veckors lagring. Lagringen hjälper nämligen smakerna att verkligen sätta sig och du serverar en dryck med mer komplexa smaker. Drycken serveras väl kyld och flaskans innehåll skakas väl innan servering.

4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Currant vodka
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris