Prestige Irish Whiskey

Rating:
78 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E095
Snabb överblick

Prestige Irish Whisky är en whiskyessens som passar utmärkt för att göra drinkar. Givetvis passar den absolut bäst för att blanda en äkta Irish Coffee.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Irish whisky är en whiskyessens som blandas med sprit och som sedan passar utmärkt för att göra drinkar. Bäst passar denna irländska whiskyessens förstås till Irish Coffee. Den går också bra att blanda med cola eller ginger ale.

Prestige har ett stort sortiment med många olika smakessenser som samtliga håller högsta möjliga kvalitet. Du kan själv välja och vraka bland flera hundra olika smaker som passar för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Kaffelikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En klassisk Irish Whisky

Denna whiskyessens blandas med sprit och ger en klassisk irländsk whisky. För att blanda till den behöver du bara hälla i hela essensen i en flaska och fylla på med 70 cl okryddad sprit. Den färdiga drycken kan sedan avnjutas direkt, men allra bäst smakar den om den först lagras i 1-2 veckor.

Att använda den färdiga produkten för att göra en äkta Irish Coffee är enkelt. Ta bara 4 cl av den whisky du själv precis har blandat till och komplettera med två teskedar farinsocker i ett glas. Fyll sedan upp glaset med kaffe och toppa med grädde så har du en god Irish Coffee på nolltid.

Bra att veta om Prestige Irish Whisky 

Bra att veta om Prestige Irish Whisky:

  • Essensen ska blandas med 70 cl sprit
  • Ger en god Irish whisky
  • Passar perfekt för att göra Irish Coffee
  • Bör lagras i 1-2 veckor för att få fram komplexa smaker

Gör så här för att blanda din egen Irish Whisky

Häll i hela smakessensen i en flaska och blanda med 70 cl okryddad sprit. Lagra sedan i 1-2 veckor för bästa smak.

3.9
Rating:
78% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Irish Whiskey
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris