Prestige Limevodka

Rating:
80 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E089
Snabb överblick

Prestige Limevodka är en smakessens som blandas tillsammans med sädesvodka och ger en spritdryck med frisk smak av lime. Essensen går bra att blanda med bland annat grape och cola för att få till goda drinkar.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige har ett stort sortiment med massor av olika smakessenser. Du kan välja bland hundratals smaker för lika många ändamål! Hos oss på PGW hittar du bland annat härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Kaffelikör, Vaniljvodka och många, många fler. Klicka här för att se hela utbudet ›

En uppfriskande limevodka

Med Prestige Limevodka blandar du essensen med en sädesvodka för att få en god och uppfriskande dryck som kan drickas såväl som snaps som i drinkar. Det är väldigt enkelt att blanda sin egen limevodka med hjälp av denna essens och det går på nolltid.

För att blanda goda drinkar rekommenderar vi att du blandar den färdiga drycken med antingen grape eller cola. Genom att blanda den färdiga spritdrycken baserat på Prestige Limevodka med grape eller cola får du enkelt en somrig och uppiggande drink med friska smaker.

Bra att veta om Prestige Limevodka 

Bra att veta om Prestige Limevodka:

  • Ska blandas med 70 cl sädesvodka
  • Den färdiga drycken går att dricka som snaps
  • Passar utmärkt för att göra drinkar med grape eller cola
  • Lagras i 1-2 veckor för att få fram goda och komplexa smaker

Gör så här för att blanda din egen Limevodka

Blanda 20 ml Prestige Limevodka tillsammans med 70 cl okryddat brännvin och skaka om. Det går att dricka den färdiga drycken med detsamma, men den smakar bäst om man låter den stå i 1-2 veckor för att få fram mer komplexa smaker och få till en godare dryck.

4
Rating:
80% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Limevodka
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris