Prestige Melon Vodka

I lager Vikt: 50 g
SKU
E080
Snabb överblick

Prestige Melon Vodka är en smakessens med melonsmak som du kryddar din vodka med för att få en härlig smak av melon. Blanda smakessensen med vanlig vodka och skaka, klart! Nu har du en melonvodka.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige har ett brett sortiment av olika smakessenser och med smaker från Prestige kan du blanda de smaker du älskar för att kunna njuta av dina favoritdrinkar. Här väljer du bland hundratals smaker! Testa dig fram och du kanske hittar en ny favoritsmak. Hos oss hittar du smaker som Turkisk Peppar, Pastis, Jamaicarom, Western Rom, Saltlakrits, Akvavit och många, många fler. Klicka här för att se vårt breda sortiment av smakessenser från Prestige ›

Prestige Melon Vodka - Gör din egen melonvodka eller melonlikör

Prestige Melon Vodka smaksätter din vodka med härliga melonsmaker och vem älskar inte melon! Bjud dina vänner på välsmakande melondrinkar eller varför inte servera en melonvodka “on the rocks”. Med Prestige Melon Vodka kan du även göra egen melonlikör att bjuda på efter maten. Varför inte bjuda på en läskande söt och god Vertigogo med melonlikör, bananlikör, apelsinjuice och sodavatten.

Med Prestige smakessenser kan du bygga ett fullproppat barskåp med allt du behöver för att bli kung bakom baren, utan att behöva springa till Systembolaget stup i kvarten. Med smakessenser från oss sparar du både tid och pengar. Du kan använda smakessenserna som smakhöjare direkt i drinkar och cocktails, dricka “on the rocks” eller blanda med sprit för smaksatt sprit eller likör.

Bra att veta om Prestige Melon Vodka

  • Produkten är tillverkad i Sverige
  • Innehåller 20 ml Prestige Melon Vodka
  • För bästa resultat, blanda 20 ml Prestige Melon Vodka med 70 cl sprit
  • Blandad sprit kan med fördel vilas i ett par veckor innan servering

Gör så här för att blanda din egen melonvodka

Blanda 20 ml Prestige Currant Vodka med 70 cl vodka och skaka. Drycken kan serveras direkt, men serveras med fördel efter 1-2 veckors lagring. Lagringen hjälper smakerna att sätta sig och du serverar en dryck med mer komplexa smaker. Drycken serveras väl kyld och flaskans innehåll skakas väl innan servering.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Melon Vodka
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris