Prestige Päroncocnac

Rating:
98 % of 100
Slut i lager Vikt: 50 g
SKU
E227
Snabb överblick

Prestige Päroncognac är en liköressens som blandat med sprit ger en likör som oftast dricks som shot eller med is. Den går också att blanda med chokladmjölk.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Päroncognac är en essens som ger en god päronlikör efter att man blandat den med likörbas och sprit. Den färdiga produkten dricks ofta som shots eller “on the rocks” men den utgör även en god drink om man blandar den med chokladmjölk. Med hjälp av denna essens är det väldigt enkelt att själv blanda en utsökt päronlikör.

Prestige har ett brett sortiment med flera olika smakessenser som håller allra högsta klass. Du kan enkelt välja och vraka bland hundratals olika smaker som passar bra för alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Chokladlikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En god päronlikör

Prestice Päroncognac ger en utsökt likör som är enkelt att blanda själv. För att blanda till likören behöver du bara blanda essensen med 145 ml likörbas alternativt 120 gram socker i en flaska. Sedan fyller du upp flaskan med sprit till 75 cl. Om du har blandat essensen med socker behöver flaskan skakas om.

När detta är gjort är likören redo att drickas. Den smakar dock ännu bättre om du låter den lagras i 1-2 veckor innan den avnjuts

Bra att veta om Prestige Päroncognac 

  • Likören är väldigt enkel att blanda själv
  • Essensen ger en god päronlikör
  • Den färdiga produkten dricks ofta som shot eller med is
  • Bör lagras i 1-2 veckor för bäst smak

Gör så här för att blanda Prestige Päroncognac

Häll i hela smakessensen i en flaska och blanda med 145 ml likörbas eller 120 gram strösocker. Fyll sedan på med cirka 70 cl sprit och skaka om. Lagra i 1-2 veckor för bästa smak.

4.9
Rating:
98% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Päroncocnac
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris