Prestige Smoked Blend

Rating:
80 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E091
Snabb överblick

Prestige Smoked Blend är en smakessens som blandas med sprit och passar utmärkt för att göra drinkar. Man kan blanda den med cola, juice eller kaffe för att skapa en god drink.

21 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Smoked Blend är en extra Smoked Blend whiskyessens som man blandar med sprit.  Den färdiga blandningen passar perfekt när man vill blanda drinkar. Den kan blandas med flera olika tillsatser som till exempel cola, apelsinjuice, kaffe, ginger ale och sockerdricka.

Prestige är ett känt märke som har ett stort sortiment med många olika smakessenser. Du kan välja bland hundratals smaker som passar alla tillfällen! Här på PGW hittar du bland annat härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Kaffelikör, Vaniljvodka och många, många fler. Klicka här för att se hela utbudet ›

En välsmakande Smoked Blend

Med Prestige Smoked Blend smakessens blandar du flaskans innehåll med 70 cl sprit i en flaska och skakar om. För att tydligare lyfta fram whiskysmaken kan du även blanda i 8 cl märkeswhisky. Blandningen går att dricka med en gång om man så önskar men det smakar godast om drycken får lagras 1-2 veckor innan man dricker.

Denna Prestige Smoked Blend whiskyessens blandad med sprit och whisky kan användas för att skapa goda drinkar. Bland annat kan den färdiga drycken blandas med ginger ale eller kaffe för att skapa riktigt festliga whiskydrinkar.

Bra att veta om Prestige Smoked Blend 

Bra att veta om Prestige Smoked Blend:

  • Ska blandas med 70 cl sprit
  • 8 cl märkeswhisky kan blandas i för att förstärka whiskysmaken
  • Går utmärkt att blanda med cola, apelsinjuice, kaffe och ginger ale
  • Lagras i 1-2 veckor för att få fram goda och komplexa smaker

Gör så här för att blanda din egen Smoked Blend

Häll hela denna smakessens i en flaska och blanda med 70 cl sprit. Blanda gärna i 8 cl god märkeswhisky och skaka sedan om. Den färdiga drycken smakar bäst om den får lagras i 1-2 veckor för att få fram mer komplexa smaker.

4
Rating:
80% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Smoked Blend
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris