Prestige Scotch Whisky

Rating:
93 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E093
Snabb överblick

Prestige Scotch Whisky är en whiskyessens som passar särskilt bra för drinkar. Den färdiga produkten kan med fördel blandas med ginger ale eller apelsinjuice.

21 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Scotch Whisky är en whiskyessens som ger en mild och god scotch som passar väldigt bra för att blanda drinkar med. Den färdiga produkten går utmärkt att blanda med exempelvis sockerdricka, cola, apelsinjuice, ginger ale eller kaffe. Att blanda denna milda scotch är enkelt, allt du behöver är okryddad sprit och eventuellt en liten skvätt märkeswhisky.

Prestige erbjuder ett väldigt stort sortiment med många olika smakessenser som alla håller högsta kvalitet. Du kan välja och vraka bland hundratalet olika smaker som passar alla tillfällen! Hos oss på PGW hittar du härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Kaffelikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se hela utbudet ›

En mild och god Scotch Whisky

Denna Prestige Scotch Whisky är en whiskyessens som gör det enkelt att framställa en mild och god scotch. Dess milda och lena karaktär gör att den passar utmärkt till många olika typer av drinkar. Bland annat är den väldigt god att blanda med ginger ale och kaffe, för att nämna två förslag på drinkar.

Essensen blandas med 70 cl okryddad sprit och för att förhöja smaken kan man även blanda i 8 cl märkeswhisky. Den färdiga produkten kan avnjutas direkt men den smakar bäst om man lagrar den i 1-2 veckor.

Bra att veta om Prestige Scotch Whisky 

Bra att veta om Prestige Scotch Whisky:

  • Ska blandas med 70 cl sprit
  • Ger en mild scotch whisky
  • Går utmärkt att blanda med cola, sockerdricka, apelsinjuice, kaffe eller ginger ale
  • Lagras i 1-2 veckor för att få fram komplexa smaker

Gör så här för att blanda din egen Scotch Whisky

Häll hela smakessensen i en flaska och blanda med 70 cl okryddad sprit. Blanda gärna även i 8 cl märkeswhisky. Lagra sedan i 1-2 veckor för bästa smak.

4.65
Rating:
93% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Scotch Whisky
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris