Prestige Swedish Vodka

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E084
Snabb överblick

Prestige Swedish Vodka är en smakessens med vodkasmak. Smaksätt ditt okryddade brännvin för en svensk vodkasmak. Blandat brännvin kan drickas direkt, men kan med fördel också lagras i ett par veckor innan servering.

21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Swedish Vodka är en utmärkt smakhöjare för ditt okryddade brännvin. Piffa till ditt okryddade brännvin med Prestige Swedish Vodka för en svensk vodkasmak. Smaken blir oerhört mer komplex och passar utmärkt som spritbas i olika drinkar och cocktails. 

Prestige - Ger dig klassisk svensk vodka

Prestige Swedish Vodka adderar en mjuk och klassisk smak av svensk vodka och passar som spritbas i det flesta drinkar och cocktails. Svensk Vodka är känt för sin mjuka och lena smak och den är känd i hela världen som en av de absolut bästa vodkorna på marknaden. Servera drinkar med svensk vodka och du får alltid ett bra resultat som uppskattas av alla gäster.

Prestige erbjuder ett stort sortiment av smakessenser. Hos hittar du massvis av smaker att välja mellan Välj den smak du gillar bäst och var kreativ. Smaksätt okryddat brännvin med smakessenser från Prestige för att slippa köpa olika typer av sprit för varje drinkrecept du önskar prova, det sparar både tid och pengar. Du hittar ett stort urval av våra smakessenser här ›

Bra att veta om Prestige Swedish Vodka

  • Produkten är tillverkad i Sverige
  • Flaskan innehåller 20 ml Prestige Swedish Vodka
  • Använd 20 ml till 70 cl okryddat brännvin
  • Blandad sprit serveras med fördel efter 1-2 veckor lagring
  • Prestige är ett klassisk varumärke för kvalitativa smakessenser

Gör så här:

Blanda 20 ml Prestige Swedish Vodka med 70 cl vodka och skaka ordentligt! Blandningen kan serveras direkt, men serveras med fördel efter ett par veckors lagring. Lagring hjälper smakerna att sätta sig och du serverar efter lagring en dryck med mer komplexa smaker.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Swedish Vodka
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris