Prestige Vit Cacao

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 50 g
SKU
E218
Snabb överblick
Prestige Vit Cacao är en liköressens som blandad med sprit ger en klassisk vit kakaolikör. Likören går väldigt bra att använda för att blanda drinkar med.
21 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prestige Vit Cacao är en essens som ger en härlig vit kakaolikör som smakar väldigt gott. Den blandas med en likörbas eller socker och sedan behöver du bara tillsätta sprit för att få en färdig likör som kan drickas med detsamma om du så önskar. Du kan också välja att lagra likören i 1-2 veckor för att förbättra smaken.

Prestige har ett välfyllt sortiment med många olika smakessenser som håller allra högsta klass. Du kan enkelt välja och vraka bland flera hundra olika smaker som passar bra till alla tillfällen! Här på PGW hittar du härliga smaker som Turkisk Peppar, Rom Black Baccara, Irish Cream, Cherry Brandy, Chokladlikör, Vaniljvodka, Limevodka och många, många fler. Klicka här för att se utbudet ›

En klassisk vit kakaolikör

Prestige Vit Cacao är en essens som är enkel att blanda för att få fram en härlig och god vit kakaolikör. Den går att avnjuta som likör, “on the rocks” eller i en god drink. För att blanda till likören behöver du först blanda essensen med 275 ml likörbas i en flaska. Det går också bra med 230 g strösocker. Sedan fyller du på med ca 70 cl sprit.

Likören är redo att drickas på en gång men den blir godare i smaken om du först låter den lagras i 1-2 veckor. Om du har använt strösocker behöver du också skaka om likören tills sockret löst sig.

Bra att veta om Prestige Vit Cacao 

  • Essensen blandas först med 275 ml likörbas eller 230 g socker 
  • Sedan blandas den ut med ca 70 cl sprit
  • Bör lagras i 1-2 veckor för bäst smak

Gör så här för att blanda Prestige Vit Cacao

Häll i hela smakessensen i en flaska och blanda med 280 ml likörbas eller 230 gram strösocker. Fyll sedan på med 70 cl sprit.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Vit Cacao
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris