Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. För att följa det nya direktivet om e-integritet, behöver vi be om ditt medgivande att sätta cookies. Läs mer.
Kundrecensioner
10
Vi gillar detta vin, brukar sätta till socker i jäsningen för en extra skjuts. Vi låter det jäsa minst 7 dagar. Blir ett utmärkt matvin.Publicerad
Bra!
Perfekta att byta ut på alla gamla patentkorkar! Motsvarade helt mina förväntningar.Publicerad
Mycket nöjd
Startar jäsningen snabbt och stabilt. Man kan känna sig trygg.Publicerad
Många batcher gjorda på denna nu.
Riktigt bra kvalité, god smak. Kompletteras i mitt fall med 1300gram bryggsocker och sen kör jag klarning med kiselsol sedan chitosan, sen avslutar jag med jästopp och låter det stå en par dagar till. Extremt lite om ens någon bottensats i butelj, smakar med just det receptet som ett tyskt reisling med inslag av äpple. Blir mellan 8-10%. Fördelen med svagare är kortare lagringstid innan det blir gott har jag märkt. Starka viner smakar bäst om dom är röda i mitt tycke annars domineras sötman bort...
Lite för högt pris men samtidigt prisvärt. Går blanda ihop och få billigare med saker ifrån ICA men omständligare styra nyans och sötma på det viset så betalar gärna för bekvämligheten.Publicerad