Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 7895

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 395
Dream Dust Original 150 gr
Ratings:
God
Sjukt god på grillade fläskkotletter.
Anna - Created at 2019-08-20 15:26:16
Deliciou Original Bacon 80 gr
Ratings:
Grym
Bästa som hänt efter skivat bröd. Jag har den på allt.
Robin - Created at 2019-08-20 15:23:08
Specialstärkelse 12 g
Ratings:
Bra produkt
Specialstärkelsen är bra men borde säljas i en mycket större förpackning till lägre kilopris.
Jonas - Created at 2019-08-19 22:28:33
Bag-in-box 3 liter Vit
Ratings:
Bra boxar
Lätt att hälla i boxpåsen, men gjorde ett egen påshållare, som jag glömde att köpa till.
Bengt - Created at 2019-08-19 14:45:49
Jässats Universal
Ratings:
Bra
Körde vinberedning 2018. Det blev perfekt.
Bengt - Created at 2019-08-19 14:45:48
Konisk Kork 16/19 x 23
Ratings:
4
Var en som var för liten
Peter - Created at 2019-08-19 08:53:16
Extrapåse 3 liter
Ratings:
Lätt att fylla.
Okej att använda till några liter även om jag naturligtvis missat att de inte går att lagra så länge i.. Men absolut mitt eget fel.
Maria Elisabeth - Created at 2019-08-18 15:27:50
Vinflaska 75 cl Mosel 12-pack
Ratings:
Bra flaskor alltid hela!
Bra som vanligt även om jag inte fick det jag beställt Mosel alltså. Men det funkar bra med de andra flaskorna med;) som blev av Bordeauxtyp. Har köpt båda innan och är supernöjd.
Maria Elisabeth - Created at 2019-08-18 15:27:50
Vinkork 22x38 Pressad Siliconbeh. 30-p
Ratings:
Funkar bra!
Fungerar bra, skönt slippa blötlägga.
Maria Elisabeth - Created at 2019-08-18 15:27:50
Krympfoliehätta Silver/guld 30-p
Ratings:
Sitter tätt och bra!
Använder olika hättor för att skilja sorterna åt. Det är alltid jättebra service och snabba svar med!
Maria Elisabeth - Created at 2019-08-18 15:27:50
Ekens Chablis
Ratings:
Finna inget att anmärka på.
Hej Produkterna som jag fick verkar alldeles utmärkta. Slutomdöme får komma när det är färdigt vin...
Sperling Karl Michael - Created at 2019-08-17 15:49:19
Ekens Chardonnay
Ratings:
Finna inget att anmärka på.
Hej Produkterna som jag fick verkar alldeles utmärkta. Slutomdöme får komma när det är färdigt vin...
Sperling Karl Michael - Created at 2019-08-17 15:49:18
PGW Bergamottolja
Ratings:
Gott
Den är jättegod passar bra med andra sorter tillsammans
Stefan Gunnar - Created at 2019-08-17 06:16:02
Snusessens Cederträ 10 ml
Ratings:
Kraftigt
Blir kraftigt och mysigt
Stefan Gunnar - Created at 2019-08-17 06:16:02
Edelmans Tannin 5 gram
Ratings:
Rimligt bra
Tanniner är ibland ett måste! Provsmakade med cabernet sauvignon, tyckte det inte var jättekrut så jag körde på med 5g till 22 liter vinsats. Tror det blir OK. Nästa gång kanske testar dubbelt. Önskar att man informerar vart tanninerna är utvunnen. Druv-kvast? Ek? Rostat ek? Te? Annat? Och vilket land. Tycker "tannin" är usel information. Hittar inget på web heller.
EBL - Created at 2019-08-16 20:19:18
Ekens Vit 7-dagars Bordsvin
Ratings:
5av5
Mycket nöjd och kommer att komma åter med flera beställningar.
Klas Håkan - Created at 2019-08-15 13:00:38
Vinställ Metall 50 flaskor
Ratings:
Toppen!
Snabb leverans. Bra pris. Lättmonterat.
Lise-Lott Jenny Margaretha - Created at 2019-08-14 11:26:56
Gummipropp 18/14 m hål
Ratings:
10
Hålet satt där det skulle,och proppen i.
Knut Lasse Johannes - Created at 2019-08-13 11:00:08
Vinställ Metall 50 flaskor
Ratings:
10 En tia.
Vårat första vinställ och säkert inte det sista! 10plus för utseende och för enkel montering. Ser kanon proffsigt ut. Jag rekommenderar verkligen denna produkt.
Vanja - Created at 2019-08-10 17:32:29
Filterhylsor Playboy 100-pack
Ratings:
Mycket bra
Så bra
Benny - Created at 2019-08-07 09:49:15

Artiklar 1 till 20 av totalt 7895

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 395