Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 9158

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 458
Edelmans Vinbok
Ratings:
En bibel
Mycket informativ och inspirerande. Skriven på äldre svenska.
Per Gustav Gaston - Created at 2020-10-06 12:45:34
Edelmans Vinbok
Ratings:
En bibel
Mycket informativ och inspirerande. Skriven på äldre svenska.
Per Gustav Gaston - Created at 2020-10-06 12:45:33
Jässats Universal
Ratings:
Bra produkt
Bra produkt
Per Gustav Gaston - Created at 2020-10-06 12:45:33
Saftsil med Ställning
Ratings:
Bra att ha!
Inte helt stabil vid montering över jäshink. Kräver lite finlir ibland.
Per Gustav Gaston - Created at 2020-10-06 12:45:33
Jässats Universal
Ratings:
Fungera utmärkt
Jättebra produkt
Kim Henry - Created at 2020-10-06 10:58:23
Vin-o-meter
Ratings:
För enkel produkt för lite information om användning
Svår att avläsa
Stefan - Created at 2020-10-06 10:20:24
Öljäst Mangrove Jack's CS M12 Kveik Yeast 10gr
Ratings:
Bra start.
Jäser mjöd i pannrummet och jäsningen kom igång som förväntat och stått i 10 dagar. Ligger på en rumstemperatur på 25-30 grader och osäket om karaktären kommer till sin rätt då optimal jästemp. är 30-40grader. Väntar med spänning på slutresultatet.
Albin - Created at 2020-10-06 09:25:19
Stora Jäskitet Öl
Ratings:
Prisvärt startkit
Innehåller allt som behövs för jäsning. Komletterade av hygieniska skäl med annan hävert med pumpfunktion för att slipp suga igång tappningen.
Albin - Created at 2020-10-06 09:25:18
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
Bra pris och kvalitet.
Mycket bra service och leverans.
Bertil - Created at 2020-10-06 08:58:10
Plastdunk. 5 lit
Ratings:
Klassisk dunk
Precis vad man kan förvänta sig. En klassisk dunk, inget skit.
dd - Created at 2020-10-05 23:42:53
Vinflaska Grön Bordeauxtyp 12-p
Ratings:
Bra flaskor
Bra flaskor med lagom grovt glas, har vält ner en och annan i backen utan att dom gått sönder. 22mm korkarna "Husets vin" sitter som berget i dessa, lagra alltid flaskan liggandes annars får du ta i utav bara h-vete för att få ut korken. Sist men inte minst så ser dom bra ut också och priset är helt okej.
dd - Created at 2020-10-05 23:35:14
Jäsningsmätare
Ratings:
Snabb service
Lätta att beställa och den kom snabbt hem till mig
Ann Christin - Created at 2020-10-05 14:12:23
Stektermometer Digital
Ratings:
Bra produkt
Funkar utmärkt. Har haft en likadan innan men den gav upp efter 20 år så jag blev glad när jag hittade en likadan.
Leevi - Created at 2020-10-05 12:42:51
Öljäst SafAle US-05
Ratings:
Bra produkt
Fungerar felfritt enligt min erfarenhet. Använt många gånger.
Leevi - Created at 2020-10-05 12:42:51
Öljäst SafAle S-04
Ratings:
Bra produkt.
Fungerar felfritt enligt min erfarenhet. Använt många gånger.
Leevi - Created at 2020-10-05 12:42:51
Maltextrakt, Extra Ljust torkat 500g
Ratings:
Bra produkt
Fungerar alltid.
Leevi - Created at 2020-10-05 12:42:51
Kalciumkarbonat 50 gram
Ratings:
Är nöjd
Är nöjd med produkter. Rekommendera till andra.
Grazina - Created at 2020-10-05 09:02:24
Konisk Kork 30/35 x 30
Ratings:
Bäst i test av en veteran!
Gäller ikke bara denna produkt, PGW är stället att vända sig till när det kommer till hantverket brygga sin egen dryck. För både nybörjare till erfarna.
Karl Thomas Jonathan - Created at 2020-10-04 23:35:55
Vinfabrik för egna frukter
Ratings:
Jäkla bra vinsats !
Bra sats för att brygga eget vin, om än jag gärna hade velat ha några extraval i innehållet. Mätglas vore super om det också följde med för en liten extra summa!
Emil - Created at 2020-10-04 16:44:37
Vin-o-meter
Ratings:
10 stjärnor
fungerar perfekt
Yvonne Kristina - Created at 2020-10-03 14:56:13

Artiklar 1 till 20 av totalt 9158

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 458