Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 8721

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 437
Master Pint Bitter 23L
Ratings:
X
Produkterna är jag övertygande om att jag blir nöjd med, men jag undrar var den där rabatten på 20% blev av?
Mikael Ragnar - Created at 2020-06-25 16:18:13
Master Pint Pale Ale 23L
Ratings:
X
Produkterna är jag övertygande om att jag blir nöjd med, men jag undrar var den där rabatten på 20% blev av?
Mikael Ragnar - Created at 2020-06-25 16:18:12
Pilsnermalt (Bestmalz) 25 kg Hel
Ratings:
Otroligt trevlig butik i Uppsala.
Jag var kort inne på lunchen och fick snabb, effektiv och mycket trevligt bemötande. Rekommenderar dem starkt!
Fredrik - Created at 2020-06-25 14:51:58
Ölflaska 1 lit m bygelkapsyl
Ratings:
Stabil och billig
Klart stabilare flaskor/kork än jag hittat hos andra affärer och samtidigt det (i vissa fall med god marginal) bästa priset.
Jesper - Created at 2020-06-24 09:34:12
Alkoholmätare 35-70 procent
Ratings:
Klart nöjd
Bra alkoholmätare
Dennis - Created at 2020-06-23 17:14:10
Vinkork. Husets vin 30-pack
Ratings:
Bra
30 korkar, som utlovat, i en påse med zip-förslutning. Rent och fint. Inget att klaga på.
Ragnar Lars - Created at 2020-06-23 14:54:33
Korkapparat med hävarmar
Ratings:
Fungerar bra
Fungerar alldeles utmärkt. Dessutom kul att leka med. Tjucka tjucka!
Ragnar Lars - Created at 2020-06-23 14:54:33
Krympfoliehättor guld 30p
Ratings:
Ok
Inte hunnit prova än. Tyckte de var snudd på dyra, men inte fasligt så, så en stjärna från betyget där. Ser bra ut, men ett par blev något tillplattade eftersom saker packats ovanpå. Jag tror nog det jämnar till sig när jag blåser fast dem med värmepistolen, men, ja. Minus en stjärna där med. Jag rekommenderar.
Ragnar Lars - Created at 2020-06-23 14:54:33
Vinflaska Grön Bordeauxtyp 12-p
Ratings:
Bra
Inte hunnit fylla dem än. Men snygga flaskor som känns och ser helt ok ut. Jag har inget att klaga på. Toppbetyg.
Ragnar Lars - Created at 2020-06-23 14:54:32
Aktivt kol Ekens 1+1
Ratings:
7
Bra
Kajsa - Created at 2020-06-23 11:24:23
Strands Gin Engelsk Dry
Ratings:
7
Bra
Kajsa - Created at 2020-06-23 11:24:23
Turbo Super Jet
Ratings:
7
Bra
Kajsa - Created at 2020-06-23 11:24:22
Ölkapsyler Syreabsorberande Guld 250--pack
Ratings:
⭐⭐⭐⭐⭐
Bra
Claes - Created at 2020-06-23 11:21:34
Korkapparat med hävarmar
Ratings:
⭐⭐⭐⭐⭐
Fungerar alldeles utmärkt ⭐⭐⭐⭐⭐
Claes - Created at 2020-06-23 11:21:34
Prestige Inländerrom
Ratings:
10
Den absolut godaste Rom som finns blandad med cola. Har bjudit vänner och bekanta på den och får alltid frågan om den går att köpa på systemet.
Tina - Created at 2020-06-23 10:32:55
Fyrkantig flaska 1000 ml
Ratings:
5/5
Riktigt fina och bra snapsflaskor som kom väl till pass! Tåliga och bra!
Elisabeth - Created at 2020-06-23 09:49:49
Patroner till Gräddsifon 36 x 10-p
Ratings:
Helt ok
Det va några stycken som va i sönder & kunde inte användas men annars ????????
Anna - Created at 2020-06-23 08:26:05
Ölflaska 50 cl bygelkapsyl
Ratings:
Perfekt!
Perfekt!
Carl - Created at 2020-06-22 13:17:12
Magnetomrörare för e-kolv
Ratings:
Perfekt!
Perfekt!
Carl - Created at 2020-06-22 13:17:12
Ekens Chardonnay 8,5 kg
Ratings:
10
Ett väldigt fruktigt och smakrikt vitt vin. Fin färg och bra styrka!!! Enda felet är att det tar slut för fort!!!
Kerstin Lise-Lotte - Created at 2020-06-22 13:07:34

Artiklar 1 till 20 av totalt 8721

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 437