Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 7952

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 398
Deliciou Original Bacon 55 gr
Ratings:
Bacon är Bacon
Hur har jag kunna leva utan denna underbara krydda!?
Jonas G. - Created at 2019-10-04 19:38:00
Rebeerer Norrguld
Ratings:
10
Snabb och bra leverans.
Jan - Created at 2019-09-24 07:16:17
Cigarettask plast Dödskalle - Silver
Ratings:
Ask man inte får tappa
Asken går tyvärr sönder om man råkar tappa den i golvet. Har best flera st efter varandra men samma sak händer. Synd då detta är en produkt jag tycker är mycket snygg och praktisk annars.
Berit Marianne - Created at 2019-09-23 19:41:23
Cigarettask plast Dödskalle - Silver
Ratings:
Ask man inte får tappa
Asken går tyvärr sönder om man råkar tappa den i golvet. Har best flera st efter varandra men samma sak händer. Synd då detta är en produkt jag tycker är mycket snygg och praktisk annars.
Berit Marianne - Created at 2019-09-23 19:41:07
Häverthållare
Ratings:
Är ett måste
Helt perfekt
Benny Nils- - Created at 2019-09-23 18:21:52
Lilla Jäskitet
Ratings:
Hyfsat okej kit
Häverten funka dåligt fick teleskop röret det höll inte tätt. Annars var all bara bra
Benny Nils- - Created at 2019-09-23 18:21:51
Förseglingslack Rosa 250g
Ratings:
Funkar tyvärr inte
Riktigt dåligt lack. Alldeles för hårt, det smälter aldrig tillräckligt när man kör det i vattenbad. Blir löst men inte tillräckligt för att bli snyggt på flaskan
Nicklas - Created at 2019-09-23 16:32:29
Hävert
Ratings:
Bra hävert
En bra hävert med rejälare flaskpåfyllare än min gamla. Så jag är nöjd med produkterna.
Håkan - Created at 2019-09-23 14:32:20
Flaskfyllare för ölflaskor
Ratings:
Bra hävert
En bra hävert med rejälare flaskpåfyllare än min gamla. Så jag är nöjd med produkterna.
Håkan - Created at 2019-09-23 14:32:20
Vinstege Vägg Smide 12 flaskor
Ratings:
8 ??
Mycket nöjd med resyltat/montage!
Hans Yngve - Created at 2019-09-23 06:26:15
Råvarukit - PGW:s Stora Stygga Stouten
Ratings:
Mycket god
Bryggde den här för snart ett år sedan, först nu har den mognat till sig är otroligt god. Fyllig, stark och len!
Andreas - Created at 2019-09-20 19:23:26
Run to the grills 150 gr
Ratings:
Väldigt god
Den bästa grillkryddan jag smakat. Jag ser fram emot att testa fler av Zigges kryddor. Kanske Dreamdust nästa gång.
Janne - Created at 2019-09-12 11:29:10
Dream Dust Original 150 gr
Ratings:
Super
Testade såklart denna först nu när grillsäsongen är slut. Men den får hänga med in i ugnen i vinter. Absolut den godaste kryddan i mitt kryddskåp nu.
Hans A. - Created at 2019-09-12 11:25:25
Maltextrakt, Extra Mörk 500g
Ratings:
Snabba, bra priser och kvalite
Deras chat är kanon
Niklas - Created at 2019-09-12 10:55:21
Braumeister 50 L Plus
Ratings:
Kvalité
En Braumeister är alltid en både rolig och trygg uppgradering. (Även om det är mycket pengar) Nu brygger jag på 50L äntligen!
Ante - Created at 2019-09-10 10:22:20
Mad Millie Tofu and Vegan kit
Ratings:
Mycket bra!
Denna rekommendera jag gärna, redan beställt en till.
Steffo - Created at 2019-09-10 10:20:05
Coopers Preacher's Hefe Wheat
Ratings:
Helt kass!
Jäste inte
Mattias Jakobsson - Created at 2019-09-10 08:36:18
Chateau 7-dagars Rött Vin
Ratings:
Jättebra
Super trevligt bordsvin till ett super bra pris. Har köpt denna vid ett flertal tillfälle och har alltid blivit nöjd med resultatet. Dem senaste gångerna har jag inte haft i allt socker på en gång utan börjar med cirka hälften. Tillsätter resterande socker efter 2-3 dagar. Då får man en något längre och mjukare jäsning vilket jag upplever ger ett bättre resultat. Skippar gärna jäststoppen och låter det jäsa fullt ut. Efter 14-dagar har du ett friskt och gott vin som bara blir godare med tiden. Rekommenderas
Filip - Created at 2019-09-09 18:31:53
Prestige Ouzo
Ratings:
10
bra
jan - - Created at 2019-09-09 16:23:26
Prestige Dry Gin Engelsk
Ratings:
10
bra
jan - - Created at 2019-09-09 16:23:26

Artiklar 1 till 20 av totalt 7952

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 398