OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 6477

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 324
Ekens Cabernet Sauvignon 8,5 kg
Ratings:
9
Andra gången för denna VM-insats. Resultatet är väl godkänt.
Anders - Created at 2018-06-04 11:12:57
Ekens Pinot Noir
Ratings:
Helt ok för att vara hemma gjort röd vin.
Men smakar lite väl mycket saft, så jag rekommenderar rödvin älskare som jag att köpa röd vin på bolaget och göra vitt vin hemma i stället. Detta smakar inte som jag tycker att rödvin ska göra, men testa gärna smakar absolut inte illa.
Marie - Created at 2018-06-04 07:26:10
Vikingturbo 24 timmars
Ratings:
Super bra!!!
8 L 75% Bästa jäst jag provat. Rekommenderas verkligen !!!
EJ - Created at 2018-06-02 08:46:22
Glycerin 1 liter
Ratings:
Billigt!
Köper detta för att bevara fukt när jag gör snus, en bråkdel av kostnaden jfr om man köper hos "tobaksbolagen".
Niklas - Created at 2018-06-01 15:02:12
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
Rätt gott
Det smakar "hembryggt" men man har ju fått betydligt sämre saker på bolaget för ca 70 kr/l. Det klarnade fint och blev riktigt proffsigt utseendemässigt sett. Tog många dar längre att jäsa än vad instruktionen sa men i övrigt hur enkelt som helst att få klart. Rekommenderas sett till priset.
Niklas - Created at 2018-06-01 15:00:55
Askkopp Metallic Krom
Ratings:
mycket bra
Mycket nöjd, fungerar perfekt
Arne - Created at 2018-06-01 07:52:26
Tändare Double BlueFlame
Ratings:
mycket bra
mycket nöjd, fungerar perfekt
Arne - Created at 2018-06-01 07:52:26
Maltkvarn enkel
Ratings:
Helt ok!
Lätt att montera, fungerar som den ska!
Stefan - Created at 2018-05-31 08:08:20
Barskylt Glen Spey
Ratings:
8
Helt ok
Per Kennet Gilbert - Created at 2018-05-30 16:36:46
Barspegel JD Bottle 22x32
Ratings:
8
Helt OK
Per Kennet Gilbert - Created at 2018-05-30 16:36:45
Pumphävert Stor
Ratings:
Helt ok!
Inte testat ännu, men andra jag känner som köpt likadan från PGW säger att den är bra!
Nettan - Created at 2018-05-30 13:03:56
Klarningsmedel A + B
Ratings:
Bra
Snabb leverns och produkten gjorde det den var tänkt för.
Lars - Created at 2018-05-29 08:26:33
Vin-o-meter
Ratings:
Bra
Snabb leverns och produkten gjorde det den var tänkt för.
Lars - Created at 2018-05-29 08:26:32
Chitosan Påse 4
Ratings:
Bra
Snabb leverns och produkten gjorde det den var tänkt för.
Lars - Created at 2018-05-29 08:26:30
Kiselsol 15 g Påse 3
Ratings:
Bra
Snabb leverns och produkten gjorde det den var tänkt för.
Lars - Created at 2018-05-29 08:26:29
Gelatin Påse B
Ratings:
Bra
Snabb leverns och produkten gjorde det den var tänkt för.
Lars - Created at 2018-05-29 08:26:28
Kiselsol
Ratings:
Bra
Snabb leverns och produkten gjorde det den var tänkt för.
Lars - Created at 2018-05-29 08:26:26
Burk m. skruvlock 60 ml
Ratings:
toppen
fina, bra pris,
Catharina - Created at 2018-05-28 16:45:34
Vinjäst Vitvinsjäst W0094
Ratings:
Riktigt bra!
Drog igång jäsningen jättefint! Ska bli spännande att se vad smaken blir sedan.
Katarina Theresia - Created at 2018-05-28 12:36:20
Champagnekork m agraff 10-p
Ratings:
Riktigt bra!
Suveränt till de sparade champagneflaskorna och den egna cidern. Skulle önska att det fanns lösa agraffer att köpa också.
Katarina Theresia - Created at 2018-05-28 12:36:20

Artiklar 1 till 20 av totalt 6477

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 324