Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 8595

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 430
Vinfabrik för egna frukter
Ratings:
bra
allt funkar bra förutom jäshinkarna, ena locket sprack när jag skulle ta bort de så de vart lite omständigt
Pontus - Created at 2020-05-28 21:56:44
Patentkorkspackning
Ratings:
Bra köp
Tyvärr blev frakten dyrare än produkterna som rör övrigt fungerade perfekt.
Fredrik Bolling - Created at 2020-05-28 17:25:38
Old Oak Whisky 12 år
Ratings:
Bra Whisky
Blir faktiskt riktigt hyfsad Whisky.
Finn - Created at 2020-05-28 15:24:11
Ekens 7-dagars Rosé
Ratings:
Mycket bra!
Så gott så jag blev förvånad!
Maj-Lisa - Created at 2020-05-28 14:37:51
Aktivt kol PGW 20x40.  10 liter
Ratings:
Bra och dålig
Produkten är mycket bra till ett bra pris, men själva plastpåsen i vilken kolet låg var trasig vid ankomst. Detta ledde till ett smärre trauma.
Marcus - Created at 2020-05-27 14:50:54
Korkskruv Kyparmodell Exkl.
Ratings:
Kvalitet
Rätt pris på den Bästa korkskruven
Thomas Sven Anders - Created at 2020-05-27 08:42:57
Etui konstläder - Grå
Ratings:
***^
Snygg men går lätt sönder.
Berit Marianne - Created at 2020-05-26 18:59:17
Cigarettask plast Dödskalle - Silver
Ratings:
Snygg men otålig
Väldigt snygg men går inte att tappa. Då går den sönder.
Berit Marianne - Created at 2020-05-26 18:59:16
Ekens Chablis
Ratings:
Väldigt nöjd ????
Bra leverans tider. Bra kvalité på produkterna
Hans-ole - Created at 2020-05-26 17:46:18
Vinjäst Starkvinsjäst
Ratings:
Favoritprodukt
Nu är jag inte särskilt kunnig, men sedan jag började göra maskrosvin för några år sedan har det blivit en stående favorit. Det har blivit maskrosvin, körsbärsvin och äppelvin med denna jäst. Både smaken på resultatet och alkoholhalten har varit tillfredsställande så inte sett någon orsak att byta. Har hitintills inte misslyckats någon gång. Inte var det dyrt heller :) Använder även PGW:s jästnärsalt, jässtopp och klarningsmedel. Prisvärda produkter.
Anna-Maria - Created at 2020-05-26 17:22:48
Ekens Cabernet Sauvignon 8,5 kg
Ratings:
Mycket bra
Mycket bra och prisvärt vin
Maj Lena Inger - Created at 2020-05-25 16:30:49
Humle Citra humle Pellets 100 g
Ratings:
bra
Bra produkter, tyvär slut i sortiment lite för ofta... Önskar även annat frakt bolag, tar onödigt lång tid att få grejerna...
Andreas - Created at 2020-05-25 12:05:09
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
Bra produkt, god smak!
Ett helt okey vitvin. Ingen smak/lukt av jäst. Väldigt söt smak och lättdrucket! Enda "problemet" var att det verkade svårt att hålla igång jäsningen. Tog ett dygn innan det började bubbla och sen verkade den stanna av titt som tätt så jag var tvungen att skaka liv i blandningen några gånger per dag. Det kanske var onödigt, vet ej, det var först gången jag gjort vin själv!
Niklas Carl - Created at 2020-05-24 13:29:54
Fyrkantig flaska 1000 ml
Ratings:
Helt nöjd????
Bra
Meriy - Created at 2020-05-22 08:07:58
Flaska med lång hals 700 ml
Ratings:
Helt nöjd????
Bra
Meriy - Created at 2020-05-22 08:07:57
Konisk Kork 90/95
Ratings:
10
Bra
Gunborg Helén - Created at 2020-05-22 07:48:01
Rödvinsarom
Ratings:
Bättre eller inte
Har provat detta en gång, vet inte om vinet blev bättre.
Mikael - Created at 2020-05-21 16:18:07
Ekens Röd 7-dagars Bordsvin
Ratings:
Gott rött vin
Enkelt att göra. Jag tillsatte tio procent mindre vatten, 13,5 liter istället för 15 för att få ett kraftigare vin. Tillsatte även en påse rödvinsarom. Vinet fick jäsa tills det jäst färdigt, det tog närmare två veckor. Efter några dagars klarning eftersötade jag vinet med lite socker och buteljerade. Nu ett par veckor senare är det ett mycket gott vin. Det påminner om ett vin jag gjort tidigare på en blandning av körsbär och vinbär. Det är dock inte särskilt likt ett köpt rödvin i smaken men det spelar ingen roll då det är mycket gott.
Mikael - Created at 2020-05-21 16:18:06
Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p
Ratings:
metallkapsylen
metallkapsylen är inte bra.
Shahin - Created at 2020-05-21 16:08:39
Ekens Zinfandel 8,5 kg
Ratings:
Zinfandeldruvan är genom sin mjukhet perfekt för den som lider av migrän!
Zinfandeldruvan ger ett så otroligt gott rödvin och för den som har en fallenhet för migrän är detta ett perfekt vin. Har lagrat vinet i flaskor i en månad och det är redan nu drickfärdigt men som vanligt tjänar det på att lagras längre då det bara blir mjukare och mjukare ju längre det får stå!
Kenneth - Created at 2020-05-21 15:44:36

Artiklar 1 till 20 av totalt 8595

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 430