0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 9558

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 478
Aktivt kol Fläktkol 5 liter
Ratings:
Fungerar kanon
Använder dem till utsugsfilter vid laserskärning
Henrik - Created at 2021-04-06 14:03:56
Ekens Zinfandel 8,5 kg
Ratings:
Bästa vinet
Beställde en söndag och på måndag hade jag materialet. Denna frågan kommer efter två veckor och man förmodar jag redan börjat använda vinet! Nej, det har jag inte, kom igen om ca 6 veckor! Men jag har köpt åtskilliga vinsatser från PGW och Ekens 8,5 kg är de absolut bästa och bland dem är Zinfandel. Upptäcker nu att en av de två staserna är Cabernet Suavignon, antingen har jag beställt fel eller så har ni levererat fel. Men det spelar ingen större roll, det var länge sedan jag provade Cabernet. Att göra vin med dessa satser är mycket lätt. Man blandar till musten så det blir ca 23 lit, strör jästen över i ett tunt lager, lika så med ekspånen. Så låter man det stå minst 6 veckor. Rör inte om, men kolla om vinet har klarnat. Lyft upp locket när det slutat jäsa så kolsyran kan avdunsta.När vinet är klart, tappa upp det! Vinet kan drickas med en gång och är så gott att det inte är någon risk för angrepp av olika slag. Det tar slut innan!
Per - Created at 2021-04-06 12:53:07
Ekspån. rostat för 23 lit vin
Ratings:
SÄtter smak
Rostat ekspån sätter en god ekfatsmak på vinet. Rekommenderas!
Per - Created at 2021-04-06 12:53:07
Ekens Cabernet Sauvignon 8,5 kg
Ratings:
Snabb leverans
Beställde en söndag och på måndag hade jag materialet. Denna frågan kommer efter två veckor och man förmodar jag redan börjat använda vinet! Nej, det har jag inte, kom igen om ca 6 veckor! Men jag har köpt åtskilliga vinsatser från PGW och Ekens 8,5 kg är de absolut bästa och bland dem är Zinfandel. Upptäcker nu att en av de två staserna är Cabernet Suavignon, antingen har jag beställt fel eller så har ni levererat fel. Men det spelar ingen större roll, det var länge sedan jag provade Cabernet. Att göra vin med dessa satser är mycket lätt. Man blandar till musten så det blir ca 23 lit, strör jästen över i ett tunt lager, lika så med ekspånen. Så låter man det stå minst 6 veckor. Rör inte om, men kolla om vinet har klarnat. Lyft upp locket när det slutat jäsa så kolsyran kan avdunsta.När vinet är klart, tappa upp det! Vinet kan drickas med en gång och är så gott att det inte är någon risk för angrepp av olika slag. Det tar slut innan!
Per - Created at 2021-04-06 12:53:06
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
Fyra skjärnor bra kvalitet
Tack bra vin
Gullvi Maria - Created at 2021-04-06 09:19:46
Lilla Jäskitet
Ratings:
Gunther
Kanonbra produkkt med mycket bra kvalitet! Men tyvärr fick jag inte alla deta ljer endast t tapppkran
Gunther - Created at 2021-04-05 21:58:12
Ekens Cabernet Sauvignon 8,5 kg
Ratings:
10
Mycket gott
willy - Created at 2021-04-05 10:41:59
Ekens Rioja. Vit
Ratings:
10
Mycket gott
willy - Created at 2021-04-05 10:41:59
Glycerin 1 liter
Ratings:
9
Glycerin är väl glycerin
willy - Created at 2021-04-05 10:41:59
Ekens 7-dagars Rosé
Ratings:
Ekens rose
7 dagar!!!! Känns lite tveksamt. Mitt slutade jäsa efter 5 veckor. Alkoholhalt ca 11% testade lite, aningen sött. Polaren gjorde samma rose och klagade på att det var för surt ! ? Tror och hoppas att det kan bli bra efter klarning och fått stå kallt ett tag.
Patrik - Created at 2021-04-04 21:01:33
Jäshink, 15 lit
Ratings:
Borde säljas som en 12 liter
Besviken på att den bara är på 12 liter. Man fyller ju aldrig hinken fullt upp! Borde säljas som en 12 liters hink
Ingegerd Elisabet - Created at 2021-04-02 12:38:19
Jäsrör
Ratings:
Bra jäsrör till bra pris
Bra jäsrör till ett bra pris
Ingegerd Elisabet - Created at 2021-04-02 12:38:19
Mad Millie Yoghurtkultur
Ratings:
En superb yoghurtkultur som fungerar utmärkt!
Mad Millie är en superb yoghurtkultur som fungerar alldeles utmärkt! Vi är inne på vår tredje omgång och det blir mycket fint. Vi använder 1 liter sojamjölk utan socker och får 8 burkar yoghurt som vi smaksätter på olika vis med banan eller vanilj. Det går inte så bra att använda havremjölk, vi vet inte riktigt varför. Men så länge det är soja går det utmärkt bra och är välsmakande, inte surt som i industri-yoghurt. Den sista burken av yoghurt återanvänder vi som starter för nästa odling av yoghurt och det går väldigt bra. Vi är mycket glada för att kunna göra yoghurten själva, vi gör den i en liten 8-burkarsmaskin och det tar ca 8 timmar att få det färdigt, sedan är det bara in i kylen direkt.
Mac Djerf - Created at 2021-04-02 08:39:29
FC Lyxetikett Sherry
Ratings:
Ok
Ser fint ut på flaskorna
Pia Ing-Marie Birgitta - Created at 2021-04-02 08:25:06
Extraklar - Superklarning
Ratings:
Helt ok
Blev superklart på 0 tid
Pia Ing-Marie Birgitta - Created at 2021-04-02 08:25:05
Brännare Blue Flame Blisterpack
Ratings:
10
Perfekt för mina ända mål
John Anders - Created at 2021-03-29 18:08:23
Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p
Ratings:
Godkänt
Kom på kort tid. Packade ok. Flaskorna är ok i kvalite.
Flemming - Created at 2021-03-29 11:16:37
Master Pint Dark Ale 23L
Ratings:
10 stjärnor
mycket lätt att jobba med och resultatet blir perfekt
Lars - Created at 2021-03-28 16:17:33
Bryggsocker 3 kg
Ratings:
10
använder även bryggsocker till min blåbärskräm
Lars - Created at 2021-03-28 16:17:33
Coopers Irish Stout
Ratings:
Fin stout med enkla medel
Jag blandade denna sats med ett kg extra mörkt torkat maltextrakt och fyllde bara upp till knappt 19 liter. Resulterade i en mycket drickbar stout på ca 4,8 %.
Olle - Created at 2021-03-26 14:08:30

Artiklar 1 till 20 av totalt 9558

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 478