Produktrecensioner

Artiklar 1 till 20 av totalt 6691

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 335
Vinsten 50 g
Ratings:
8 av 10 stjärnor
Bra att ni tillhandahåller vinsten. Mycket svårt att hitta på min bostadsort. Dessutom snabb och bra leverans!
Sven - Created at 2018-08-15 14:06:58
Vinsten 50 g
Ratings:
8
Hej! Har lagt in en burk saltgurka som kan börja förtäras i September. Återkommer med info. Med vänlig hälsning , Tobbe
Torbjörn - Created at 2018-08-14 16:42:08
Ekens Röd 7-dagars Bordsvin
Ratings:
Mycket bra
Klart och fint vin som smakar bra! Blir bättre med tid såklart! Hoppas på en fylligare smak ju längre den får stå.
Johannes - Created at 2018-08-14 09:56:02
Aktivt kol PGW 20x40. 1.7 liter
Ratings:
bra
bra.
solveig - Created at 2018-08-14 08:34:33
Extraklar - Superklarning
Ratings:
Rekommenderas ej
Detta var andra satsen som superklarning ej fungerar. Rekommenderar klarning a+b istället som varit räddningen båda gångerna när detta ej fungerar.
Filip - Created at 2018-08-13 13:28:33
Chateau 7-dagars Vitt Vin
Ratings:
Bra och enkel produkt
Faktiskt förvånad att det blev så gott. Mycket prisvärt.
Michael - Created at 2018-08-11 14:36:52
Etui Chippendale
Ratings:
jätte fin och bra kvalite
Helt klart värt pengarna den har jätte bra kvalite och e precis som på bilden älskar den
Fredrika - Created at 2018-08-10 07:39:50
Innovation Delicios Cherry 10 ml
Ratings:
4
mycket god
susanna - Created at 2018-08-09 09:57:40
Innovation Chocolate 10 ml
Ratings:
3
inte lika god som choklad av ett annat märke jag har testat men med tanke på priset ok
susanna - Created at 2018-08-09 09:57:39
Innovation Strawberry 10 ml
Ratings:
4
de smaker jag har testat hittills har varit jättegoda speciellt jordgubbe. Den ska jag beställa mer av nästa gång
susanna - Created at 2018-08-09 09:57:38
Doppvärmare Jäger 100 W
Ratings:
Svår att modifierad för högre temp
Köpte denna för att testa till en plastis. Man kan klippa av en lite plupp för att få upp temperaturen högre än 34 grader. JAG lyckades dock bara få upp den till ~43grader så rekommenderar att köpa en annan dopp om ni ska ha det till det ändamålet. Ska gå att modifiera mera men inget jag gav mig in på. Annars en bra doppare med kvalité känsla.
Ken - Created at 2018-08-09 09:24:47
Sabreringssvärd
Ratings:
8
Trevlig present
Elisabeth - Created at 2018-08-08 20:21:51
Filterhylsor Max Miljövänliga 200-p
Ratings:
8
Vet inte riktigt vad jag ska tycka.....det är egentligen bara filtren jag är ute efter. Så nu klipper jag bort det övriga, och det känns ok. Dessutom hade jag förväntat mig grövre tobaksspill.....den jag köpte ger jag bort, eller använder i nödfall...
Iréne - Created at 2018-08-08 17:34:36
Elvira Hampapapper 50-p
Ratings:
10
Jag tycker om Elvira hampapapper....har köpt dom i flera år, och helt plötsligt försvann dom. Glad att hitta dem igen.
Iréne - Created at 2018-08-08 17:34:35
Vinflaska 75 cl Mosel 12-pack
Ratings:
Ser bra ut har inte börjat använda dem ännu
Bra
Susanne - Created at 2018-08-07 12:57:02
Jäsrör
Ratings:
Jättebra
Jättebra
Susanne - Created at 2018-08-07 12:57:00
Vinfabrik för egna frukter
Ratings:
Jättebra
Jättebra
Susanne - Created at 2018-08-07 12:56:59
Patroner till Gräddsifon 36 x 10-p
Ratings:
Toppen
Gör bra grädde.
Anton - Created at 2018-08-07 09:03:43
Gräddsifon 0.5 liter Svart
Ratings:
Bra köp
Bra produkt i förhållande till pris Nöjd med köpet och leverans
Anders - Created at 2018-08-07 07:43:56
Aktivt kol PGW 20x40.  25 kg
Ratings:
Besviken
Alltid vart ett bra kol! Men sista köpet ger extremt mycke vita utfällningar.
Gustav - Created at 2018-08-06 20:22:49

Artiklar 1 till 20 av totalt 6691

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 335