Ekens Chateau 7-dagars Rosé

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 2 kg
SKU
V392
Snabb överblick

Chateau 7-dagars Rosé

188 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Denna Chateau 7-dagars Rosé är en av våra absolut mest sålda vinsatser! Innehållet i denna vinsats ger omkring 20 liter vin som är redo att serveras bara sju dagar efter att du bryggt vinet hemma. Allt du behöver tillsätta när du brygger denna Chateau 7-dagars Ros´är 3,5 kg strösocker alternativt 4 kg bryggsocker.

Chateau 7-dagars Rosé är en favorit som äntligen är tillbaka i sortimentet. Innehållet i denna vinsats ger ett vin som är väldigt enkelt att framställa själv. Vinet är otroligt prisvärt och det smakar dessutom fantastiskt gott. Vinsatsen är väldigt enkel att använda för alla som vill brygga sitt eget rosévin hemma. Den passar bra för både den som har stor erfarenhet av att brygga eget vin hemma samt för nybörjaren som vill prova göra ett vin som är klart veckan därpå.

När du köper denna vinsats så ingår också en komplett jässats!

Ger omkring 20 liter färdigt vin

Denna vinsats Chateau 7-dagars Rosé ger ett gott vin som du kan servera till dina gäster redan nästa helg. Vid själva tillverkningen blandas innehållet i vinsatsen med 3,5 kg strösocker eller 4 kg bryggsocker samt vatten. Den färdiga produkten blir omkring 20 liter rosévin som är klart på sju dagar.

Att brygga sitt eget vin är en häftig sak att göra och känslan när vinet äntligen är redo för servering är magisk. Med denna vinsats är den dagen bara en vecka bort!

Ett fantastiskt gott rosévin

Bra att veta om Chateau 7-dagars Rosé:

  • Vinsatsen ger ett fantastiskt gott rosévin
  • Vinsatsen ger omkring 20 liter färdigt vin
  • Vinet är redo att serveras sju dagar efter tillverkning
  • Komplett jässats ingår

Hur man gör sitt eget vin.

4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Chateau 7-dagars Rosé
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris